Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Dohányosok, tisztábanvagytok...

Dohányosok, tisztábanvagytok vele milyen irigylésre méltó a helyzetetek?

Figyelt kérdés

Én abbahagytam a dohányzást hónapokkal ezelőtt főként a sport miatt, de az egészség is közrejátszott. Kár volt. Figyelmeztetlek titeket dohányosok, hogy ne hagyjátok abba, cigi nélkül szar az élet. Már nem kívánom fizikailag a nikotint, de óriási hiányérzetem van, legszívesebben bemennék egy dohánybolba, vennék egy doboz sárga camelt és 1 óra alatt elszívnám az egészet. Folyton a cigire gondolok, folyton a cigiző embereket nézem, folyton Marlborós dobozokat látok a szemem előtt, és folyton azt álmodom, hogy cigizek. Pedig nem voltam erős dohányos, napi 10 szálat szívtam kb.

Olvastam Allen Carrt.

Az elektromos cigi szart se ér.

Szivar, pipa szart sem ér.

A cigaretta maga hiányzik.

Ahogy meggyújtom, végigszívom, az hogy ott van velem a cigisdoboz. Nem a nikotin hiányzik.

Én soha többet nem fogok cigarettázni, mert mefogadtam magamnak, és be kell tartanom, másrészről imádok sportolni, amit meg akadályoz.

Le kell szögeznem, hogy én gyűlölöm a cigarettát, mert nyomorba dönt,az egészségedet tönkreteszi, és olyan mint egy börtön, nem tudsz megszökni. De így, hogy nem gyújthatok rá, még szarabb. Hiába utálom, hiányzik.

Szóval, aki nem kezdte el a dohányzást az ne is kezdje el, aki meg már rászokott, annak üzenem, hogy ne szokjon le, rosszabb dolog cigaretta nélkül élni mint az emberek gondolnák. Inkább éljetek rövidebb életet dohányozva, mint hosszú életet annak az érzésnek az árnyékában, hogy nélkülözöl valamit.

Érdekelne a véleményetek.

Egy (sajnos) volt dohányos

2014. jún. 21. 17:05
 1/8 anonim ***** válasza:
95%

A világon Magyarországon halnak meg legtöbben tüdőrákban.

Kérlek ne mondd, h ne szokjanak le.

Függőséget okoz, ez normális, h így érzel és ennyire hiányzik, ezt jelenti a lelki függőség. Ennyi.

2014. jún. 21. 17:13
 2/8 anonim válasza:
92%
Én meg azt mondom, mindenki szokjon le, aki csak tud. Jobb az úgy.
2014. jún. 21. 17:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Rosszabb vagy mint egy drogfüggő... egy leszokott drogos sosem bíztatná a többieket, hogy hajtsák magukat a koporsóba minél gyorsabban. Így kívülállóként nagyon szánalmas, hogy annyira nincs életed, hogy nem is a nikotin hianyzik, hanem nincs mivel kitölteni az idődet cigi híján.
2014. jún. 21. 17:25
 4/8 anonim ***** válasza:
77%
A világon Magyarországon halnak meg a legtöbben tüdőrákban? Baromság. Lehet, hogy azt akartad írni, hogy Magyarországon halnak meg a legnagyobb %-ban tődőrákban, de erről viszont nem ártana egy hiteles forrás (nem, a nők lapja online nem jó).
2014. jún. 21. 20:21
 5/8 anonim ***** válasza:

mert az jobban hangzik?

maradjunk annyiban, hogy a tumoros betegségek közül nőknél és férfiaknál is a tüdőrák vezet. persze ezt nem csak a dohányzás okozhatja, de nagyrészt az. plusz Európában mindenképp elsők vagyunk ezen a téren.

(nem a Nők Lapjából szedem az infót, gyógyszerész vagyok.) hiteles forrásért lapozgasd át a Népegészségtan c. egyetemi tankönyvet)

2014. jún. 21. 21:57
 6/8 anonim ***** válasza:
81%
Már bocsánat de az, hogy tüdőrákban halnak meg a legtöbben Magyarországon és az, hogy tüdőrákban a legtöbben Magyarországon halnak meg, eléggé mást jelent.
2014. jún. 21. 23:01
 7/8 anonim ***** válasza:
54%
Egyetértek kérdező.Én is kőkeményen dohányoztam(IMÁDTAM),szemétkajákat ettem, édességeket, napi akár 2-3 tábla csokoládét, 2 liter kólát stb.Csak azért változtattam és hagytam el teljesen ezeket az imádott dolgokat mert szégyelltem kimenni az utcára a külsőm miatt, hozzáteszem annyira dagadt nem voltam.Ennek lassan 2 éve.Egészségesen eszem, semmi cigi, 2 éve súlyzózom és grammra pontosan kimérem a komponenseket.Kezdek tényleg izmos lenni, sokkal jobban nézek ki.Mégis, ezerszer jobban éreztem magam amíg romboltam magam.Hiányzik egy finom étel, egy kellemes cigaretta és maga a nemtörődömség.Én megfogadtam magamnak, hogy fogok még úgy élni ahogy annak idején mert ez nem élet.Alig várom, hogy betöltsem a negyvenet.
2014. jún. 22. 00:04
 8/8 anonim válasza:
100%

Vissza szokhatsz! Senki nem tiltja!

Üdv újra nálunk!

-Marlboro

2014. jún. 22. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!