Dohányosok, tisztábanvagytok vele milyen irigylésre méltó a helyzetetek?
Én abbahagytam a dohányzást hónapokkal ezelőtt főként a sport miatt, de az egészség is közrejátszott. Kár volt. Figyelmeztetlek titeket dohányosok, hogy ne hagyjátok abba, cigi nélkül szar az élet. Már nem kívánom fizikailag a nikotint, de óriási hiányérzetem van, legszívesebben bemennék egy dohánybolba, vennék egy doboz sárga camelt és 1 óra alatt elszívnám az egészet. Folyton a cigire gondolok, folyton a cigiző embereket nézem, folyton Marlborós dobozokat látok a szemem előtt, és folyton azt álmodom, hogy cigizek. Pedig nem voltam erős dohányos, napi 10 szálat szívtam kb.
Olvastam Allen Carrt.
Az elektromos cigi szart se ér.
Szivar, pipa szart sem ér.
A cigaretta maga hiányzik.
Ahogy meggyújtom, végigszívom, az hogy ott van velem a cigisdoboz. Nem a nikotin hiányzik.
Én soha többet nem fogok cigarettázni, mert mefogadtam magamnak, és be kell tartanom, másrészről imádok sportolni, amit meg akadályoz.
Le kell szögeznem, hogy én gyűlölöm a cigarettát, mert nyomorba dönt,az egészségedet tönkreteszi, és olyan mint egy börtön, nem tudsz megszökni. De így, hogy nem gyújthatok rá, még szarabb. Hiába utálom, hiányzik.
Szóval, aki nem kezdte el a dohányzást az ne is kezdje el, aki meg már rászokott, annak üzenem, hogy ne szokjon le, rosszabb dolog cigaretta nélkül élni mint az emberek gondolnák. Inkább éljetek rövidebb életet dohányozva, mint hosszú életet annak az érzésnek az árnyékában, hogy nélkülözöl valamit.
Érdekelne a véleményetek.
Egy (sajnos) volt dohányos
A világon Magyarországon halnak meg legtöbben tüdőrákban.
Kérlek ne mondd, h ne szokjanak le.
Függőséget okoz, ez normális, h így érzel és ennyire hiányzik, ezt jelenti a lelki függőség. Ennyi.
mert az jobban hangzik?
maradjunk annyiban, hogy a tumoros betegségek közül nőknél és férfiaknál is a tüdőrák vezet. persze ezt nem csak a dohányzás okozhatja, de nagyrészt az. plusz Európában mindenképp elsők vagyunk ezen a téren.
(nem a Nők Lapjából szedem az infót, gyógyszerész vagyok.) hiteles forrásért lapozgasd át a Népegészségtan c. egyetemi tankönyvet)
Vissza szokhatsz! Senki nem tiltja!
Üdv újra nálunk!
-Marlboro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!