Volt már nagyobb bajotok vagy cikis helyzetetek tamponnal?
Figyelt kérdés
2010. márc. 13. 15:16
1/9 anonim válasza:
Csak annyi hogy strandra mentünk és elfelejtettem tampont vinni és nem mehettem a vizbe:(:(:( és egész végig napoznom kellett...
2/9 anonim válasza:
Strandon kis kék zsinór kilógott a bugyimból;
Egyszer úgy raktam fel, hogy a legtetejéről a fedőfóliát nem vettem le, és mikor húztam ki kaptam szívrohamot, hogy mi lett volna ha bennem marad. Ennyi..
3/9 anonim válasza:
Én egyszer túlbecsültem a mini tampon kapacitását:))) Jobb a normál!
5/9 anonim válasza:
en Jordaniaban, a Holt tengernel nyaraltam, es epp megvolt. A holt tenger ugye 80%os so tartalmu...es a viz felszivargott a kilogo zsinoron at a huvelyembe...ugy rohantam kifele mint egy felorult, azthittem meghalok ugy egetett, csipett a so, futottam par kort kinomban, majd elmult...:)
6/9 A kérdező kommentje:
Hú, utolsó durva lehetett:S:D
2010. márc. 14. 15:06
7/9 anonim válasza:
Tesi órán történt, hogy nem volt felszerelésem, ezért ruhába tesiztem. Még szünetbe beraktam egy tampont és egy betétet a zsebembe. Minden jól ment órán, amikor kitalálta a tanár hogy mászunk fel a farúdon. Imádtam mászni úgyhogy én is megpróbáltam. Nagyon jól is ment, amikor észrevettem, hogy a csomag csúszik kifele a zsebemből. Pechemre mindenki ott volt az osztályból,a betét meg szép lassan leszállt az emberek orra elé, a tampon pedig valahova leesett. Gyorsan lecsúsztam a rúdról, felkaptam a betétet, amikor az egyik fiú elkezdi rázni a felsőjét, és akkor esett ki belőle a tampon, ráadásul még tök hangosan oda szólt, hogy elhagytam valamit, pedig reméltem, hogy valaki talán nem látta, ahogy a kicsike tampon leesik. Borzalmas égő eset volt.
8/9 anonim válasza:
Amikor először használtam tampont nem mertem felnyomni eléggé. Tettem mellé 2 szárnyast és egy normált is(betétet)mert féltem az átázásból.(már sokszor megtörtént) És annyira rossz volt 7 óráig ülni benne, nagyon fájt. Menni alig bírtam, leülni rohadtul fájt és a farmer is zavart. Szörnyű volt!
9/9 anonim válasza:
Még nem volt majd 17.én lesz.Azisiben akkor lesz az orvosi vizsgálat és úgy néz ki hogy 1x-re kell bemennem olyanokkal akkikkel nem beszélem meg.
Tudom ez nem nagyon cikis de érdekes lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!