HELP! Tetszik a cigi meg minden de nem tudom h rászokjak e érdemes? Jó érzés?
A főiskolán mindig mindenki megkínált cigivel.
Azt mondják a őseim h nem szabad és csak kárt teszel magadban.
!MIT TEGYEK?!?!?!
Most ezt ténxleg megkérdezted? NE szokj rá! Ha sokat cigizel egy csomó bajod lehet tőle!
-tüdőrák;halált okoz
-beszőrösödik a nyelved;ami elég undi
-besárgul a fogad
-szájrák;halált okoz
-erek elmeszesedése;ha ez már nagyon súlyos, akkor előfordul hogy például az egyén egyik végtagját le kell vágni
-nagyon erős függőséget okoz, ha egyszer rászoktál, szinte lehetetlen leszokni róla!!!
ez még csak egy pár példa volt-.-
Akkor most sorolom hogy miért nem jó!!
-csomó halálos betegséged kialakulhat
-büdös leszel tőle
-büdös lesz a szád
-besárgul a fogad
-elviszi minden pénzed
-kevesebb ideig fogsz élni
-amúgy a cigi már nem is menő de mindeggy
ha meg akarsz halni, akkor nyugotan szokj rá!! HAJRÁ!! XD
én sajnos dohányzom, de egyetértek az előttem szólókkal. ha el akarsz költeni napi 700 ft-ot arra, hogy büdös legyél és betég, és hajrá.
de szerintem ha vagy olyan szerencsés, hogy kimaradtál az általánosban/gimiben pózerségből cigizésből, akkor főiskolán már legyen annyi eszed, hogy nem szoksz rá.
Persze, nagyon jó érzés amikor bepálik a nyálad és besavanyodik az egész pofád.
Az is tök jó érzés amikor krónikus gennyes mandualgyulladásod lesz, felgyorsul a fogszuvasodásod, a fogköved lesz.
Illetve gyakori hasmenésed egy bizonyos idő után amikor már a beleid mega gyomrod nem tolerálják a kátrányos nikotinos nyálat amit lenyelsz..
A legjobb érzés viszont az amikor minden reggel úgy ébredsz hogy alig kapsz levegőt és hörögsz mint egy nyüves kutya aztán kipakolsz fél kiló turhát a mosdóba
Belenézel a tükörbe és látod a karikás beesett szemeiden és a beszürkült arcodon hogy valaha még milyen fiatal voltál,
Tudtál futni akár egy háztömböt is anélkül hogy kiköpted volna a beled, nem fáj minden este a fejed vagy 2-3 naponta, Még volt igazi merevedésed ha megláttál egy kerek feszes popsit...
És még az ételek, gyümölcsök íze is egészen más volt
És nem rabolt el minden napodból legalább fél órát vagy egy órát a dohányzásra fordított idő!!!
Dohányozni tök jó hiszen a fent felsorolt "élmények" nélkül mi értelme élni?
És akkor a JACKPOT - ról a tüdőrákról még nem is beszéltem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!