Milyen érzés a cigi utáni vágy?
Figyelt kérdés
2011. szept. 3. 23:22
1/8 anonim válasza:
Tartsd vissza a lélegzeted fél percig. Na kb. így tiltakozik a szervezet a nikotin megvonása ellen is.
2/8 anonim válasza:
Mintha szomjas lennél. Talán ehhez tudnám a legjobban hasonlítani.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2011. szept. 3. 23:31
4/8 anonim válasza:
Én is pont ez akartam írni, hogy mintha megőrülnél egy pohár vízért. Képzeld el, hogy szerelmes vagy valakibe és az nem lehet veled/nem lehet a tiéd és sóvárogsz utána. Kb. ilyesmi.
5/8 Józsi 56/F válasza:
Nekem remeg a kezem, ingerült vagyok, és én is a szomjúsághoz tudnám hasonlítani.
Folyton kutatok, hátha találok valahol még egy szálat vagy elég pénzt egy dobozra.
Nem valami kellemes, ezért nem is szabad rászokni.
6/8 anonim válasza:
Fura. Nekem olyan, mintha ideges lennék, valahogy remegve veszem a levegőt, nyomást érzek a mellkasomon, és ha meglátok egy cigist az utcán akkor fel tudnék robbanni:D De ezek csak 1 hét után jelentkeznek. Ideje lenne abbahagyni:( 18F
7/8 anonim válasza:
A szerelemhez hasonlítani jó nagy marhaság, a kezét senki se tudja elszívni...
8/8 anonim válasza:
lényegében beépül egy új szükségletnek, komolyan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!