Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » HELP! Tetszik a cigi meg...

HELP! Tetszik a cigi meg minden de nem tudom h rászokjak e érdemes? Jó érzés?

Figyelt kérdés

A főiskolán mindig mindenki megkínált cigivel.

Azt mondják a őseim h nem szabad és csak kárt teszel magadban.

!MIT TEGYEK?!?!?!

2010. jan. 3. 13:46
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
80%
ne szokj rá, nem éri meg
2010. jan. 3. 13:48
 2/24 anonim ***** válasza:
89%

istenem.remélem ezt nem komolyan kérdezed.még ilyet...

nehogy rászokj leszokni sokkal nehezebb lesz, nem azt mondom h pár hétvégente a buliban nem lehet elszívni egy-egy szálat, de hogy direkte rászokni

bár ha úgy érzed ezzel leszel menő és nem számít az egészséged meg a szagod akkor hajrá!!

2010. jan. 3. 13:49
 3/24 anonim ***** válasza:
85%
Ne szokj rá. Én fél éve szoktam le róla, és még most is elég nehéz megállni, hogy ne gyújtsak rá. Ha okosabb lettem volna, én sem szokom rá.
 4/24 anonim válasza:
80%
szerintem a cigi nemjóó:D!nem sok értelme van.
 5/24 anonim ***** válasza:
87%

Úristen,de gáz vagy!Döntésképtelen szerencsétlenség,akit a környezete úgy befolyásol és formáz,ahogy akar.Főiskolára jársz,szóval a korod és az eszed is lehetővé tenné,h normálisan gondolkozz,de Te eg ilyen oldalon kérdezgetsz,ekkora gyökérséget,hát ne haragudj,de ez siralmas.Mindenki tudja,h a dohányzás káros,mégis sokan szoknak rá.Innentől kezdve mindenki maga dönti el,h mit akar.Mert általában az emberek tudnak a saját életükről dönteni és nem itt kérdezgetik meg reggel,h mit vegyenek föl.

/Szmötyi/

2010. jan. 3. 13:50
 6/24 anonim ***** válasza:
Ne szokj rá. Én cigizek, sajnos túl sokat, igazuk van az őseidnek. Meg divatból ne is csináld. Nah ez volt a szent szöveg. Itt mondom azt, hogy én szeretek cigizni, és ugy pusztítom a saját szervezetemet ahogy én akarom, érdemesnek nem érdemes, mert e nélkül is lehet teljes életet élni, de jó érzés igen, bár kinek a pap...
2010. jan. 3. 13:51
 7/24 anonim válasza:
Nekem nem jött be, sokat szívtam, de sosem volt "hú de rágyújtanék" érzésem. Most már ha kínálnak sem fogadom el, mert büdös leszek és egészségtelen.
 8/24 anonim ***** válasza:
a cigi jó, de csak az elején. amikor még új. utána már csak kényszer lesz, és feleslegesnek is fogod érezni, de nemfogsz tudni leállni. csak viszi el folyamatosan a pénzedet. tehát nem, nemérdemes rászokni, nincsen neki pozitív hatása egyáltalán, csak negatív. és nemis jó érzés, csak az elején amikor még új, de az kb 2-3 hónapig tart csak.
 9/24 anonim ***** válasza:

Szex közben cigizni?szűz vagy,nem tudod mi a jó? - hát ez már tényleg magasfokú baromság.

Ember!szerinted,h a francba lehet szex közbe cigizni?egyáltalán hogy jutott eszedbe?nem mentség,h szűz vagy,ugyanis egy normális embernek nem ez az első gondolata a szexszel kapcsolatban...nem tudod mi a jó..gratulálok..a szex a jó önmagában is (ezt csak úgy megsúgom,ha eddig nem jutott volna eszedbe)

/Szmötyi/

2010. jan. 3. 13:56
 10/24 anonim ***** válasza:

1. Nem hiszem el, hogy te főiskolára jársz.

2. Ha szex közben jutott eszedbe a cigizhetnék, hogy a francba lehetsz te még szűz?

3. Szokj rá nyugodtan, legalább 1 hülyével kevesebb lesz.

2010. jan. 3. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!