Ajánlanátok kevésbé ártalmas cigit?
Párom napi doboz kék/piros bondot elsziv,kb 10 éve cigizik,most 25,de reggelente nagyon köhög,én meg féltem
Hajlik is arra,hogy leszokni,meg nem is,probál kevesebbet,nem igazán megy,tapasz nem érdekli.Kezdetnek kevésbé erős,kevésbé ártalmasra szeretném,hogy áttérjen,aztán kevesebb,és végül semennyi,vagy pár szál.
Mi az amik jobbak?
symphonia? barnaszofi?
pont két ünnep között temettük el egy kedves ismerősünket,akinek a napi doboz barnaszofitól lett tüdőrákja...
vettem még tavaly nyáron
használjuk ritkán
fokozatosan nem lehet leszokni.
aki le AKAR szokni az le is TUD!
az én nagybátyám pénteken aztmondta nem szív és már 10éve egy szálat nem szívott el.
Tehát a párodnak akarnia kell és menni fog. ;)
ez a tapasz meg mittudomén mi csak arra hajtja az embereket hogy vegyék vegyék mert pénz lesz belőle. de könyörgöm! az egy tapasz. semmi más. mivan benne? csodaanyag? semmire nem jó.
ide AKARAT kell és NEM TAPASZ!
tapaszt nem is akart(unk)
10 éve cigizik,elhiszem hogy nehéz,igy viszgaidőszak tájékán annak is örülnék,ha gyengébbet vagy pár szállal kevesebbet szivna,erőltetni felesleges,csak aggodom érte,tul sokat köhög ugy hogy meg sincs fázva,ennyi
szia! Próbálja ki a gyógynövényes cigit. Én egy trafikban vettem Pesten a Mechwárt ligetnél. Nincs benne nikotin,viszont kátrány igen.
Tehát az érrendszert nem károsítja,a tüdöt igen. De legalább a kockázatok felét kilőné vele...
Bár mivel nincs benne nikotin,nem tudom hogy birná az elvonást.de azért egy próbát megér
utána olvastam több helyen,a gyogynövényes cigi semmivel nem jobb,ugyanolyan káros
plusszba még az "ize" sem jó
marad az,hogy megvárni a vizsgaidőszak végét,és drasztikus modon egyik naprol a másikra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!