Ajánlanátok olyan vény nélkül kapható bármilyen terméket, ami a teherbeesést (peteérést, megtapadást) elősegíti, és nem ártalmas?
Figyelt kérdés
2009. jan. 22. 12:20
1/5 anonim válasza:
szia,
Ez nem játék...ki kell, hogy vizsgáltasd magad, és akkor ír a doki, ha arra van szükséged.
Te honnan tudod, hogy mi használ neked, egyáltalán azt, hogy mi a bajod?
Nem rosszindulatból írtam, félre ne érts.
De ezek mind hormonkészítmények...nem játék.
2/5 anonim válasza:
Szia én ezeket iszom péig málnalevéltea pé után palástfűtea , mastodynon csepp ez beállitja a ciklust enyhiti a mellfájdalmat stb... sok c vitamin , e vitamin esetleg folsav erösiti a méhed. Sajna én is csak proba még tapasztalatom nincsen !!!
3/5 anonim válasza:
Utolsó vagyok elöttem szolonak igaza van menj orvoshoz , amiket én irtam gyogynövények de ez csak segit a problámát nem oldja !!!
4/5 A kérdező kommentje:
A kérdésemben nem hormonkészítmények után érdeklőttem!!!
Hallottam hogy vannak gyógynövény készítmények, teák stb.,az ezekkel kapcsolatos tapasztalatok érdekeltek volna!!!!
2009. jan. 22. 13:06
5/5 anonim válasza:
Szia!Én palástfűteát ittam reggel éhgyomorra 1 bögrével melegen.E-vitamint szedtem,a kettő között teljen el legalább 2-3 óra.Néha ittam cickafarkfű teát zsurlóteával,meg körömvirágteát-ezt esténként 1 bögrével.Van 4 egészséges gyerekem,pedig nehezen estem teherbe mindig,de ezek segitettek.Remélem neked is beválik!Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!