A Föcitanárom észrevett miközben cigit veszek, szerintetek lesz valami következménye? 14/F
Figyelt kérdés
Bemegyek egy bolt itt Budán ott kérek egy szivességet az egyik eladótól. Aztán atmegyunk az a sarokra a dohi boltba, ő kijön odaadja a cigit erre mikor visszafordulok és megyek egy kicsit hát nem a Föcitanárom van ott és felém néz én köszönök ő nekem vissza majd megyek haza. Nem néztem vissza. Szerintetek beköp a többi tanárnak? Mielőtt lehurrogtok h ilyenkor is legyek kemény meg stb. A cigit igazából azért vettem mert egy haverna visszaakarok adni pár szálat így érzem helyén valónak. Köszi az értelmes válaszokat előre is! Elég szerencsétlen nap :D2014. máj. 22. 16:20
11/11 anonim válasza:
Utolso!
Ha neked annyira mindegy,akkor miert szolsz bele?
Ha nem tudsz normalis tanacsot adni szegeny gyereknek,inkabb semmit ne szolj! Gyerekrol vagy jot,vagy semmit.
(Tegnap,16:34 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!