Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mi lenne a következménye, ha...

Mi lenne a következménye, ha hirtelen ingyen osztogatnák a bagót?

Figyelt kérdés
Őszintén én nagyon örülnék neki legalább a sok kis nyomi halálra szívná magát 1 héten belül.
2013. márc. 18. 10:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%

> nagyon örülnék neki legalább a sok kis nyomi

> halálra szívná magát 1 héten belül.

Van valahol a házunkban (10emeletes panel) egy bunkó r*hadék, akinek az a szokása, hogy esténként kiáll a folyosóra füstölni. Ilyenkor az egész épületben terjeng a bűz. Passzív dohányos vagyok a saját lakásomban b*zmeg!

Egyáltalán nem bánnám, ha felfordulna a férge...

2013. márc. 18. 10:44
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább betiltanám tévénézést. Leépíti az agysejteket..
2013. márc. 18. 10:46
 3/11 anonim ***** válasza:
+a
2013. márc. 18. 10:46
 4/11 anonim ***** válasza:
Mindenki annyit szívna amennyi jólesik.
2013. márc. 18. 11:14
 5/11 A kérdező kommentje:
És hirtelen sokkal több is jól esne hiszen nem kell aggódni a pénztárca miatt. Így a legtöbbjüknél az utolsó gátlás vagy visszatartó erő is elszálna...És az elméletem szerint rövid időn belül gallyra vágnák magukat.
2013. márc. 18. 11:56
 6/11 anonim ***** válasza:

A többségnek a mennyiség jobban számít mint a minőség.

Kérdező te nem szoktál rágyújtani?

2013. márc. 18. 12:02
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem dohányzom
2013. márc. 18. 12:18
 8/11 anonim ***** válasza:
szerintem vicces lenne :D de ne osztogassák sokáig, csak mondjuk 1hónapig legyen ingyenes a cigi. akkor a sok hülye rászokna, meg az ilyen "rászokok-leszokok" ingázók is úgy lennének vele, hogy na, akkor mostmár lehet, eltörlik a nagy adót róla, rászokna csomó ember megint, az erősebbek meg az igényesebbek nem, aztán 1hónap múlva lehet megint 1000ft egy doboz.. mennyivel több bevétel jönne :D
2013. márc. 18. 12:19
 9/11 anonim ***** válasza:

Szerintem is vicces lenne. Utolsó: Te rászoktál gyújtani?

Szerinted melyik korosztály szokna rá?

2013. márc. 18. 12:52
 10/11 anonim ***** válasza:

ne kérdezd már ezt meg mindenkitől légyszi, olyan idegesítő. ne itt kérdőívezz, megvan ennek a módszere

nem szoktam rágyújtani, régebben dohányoztam, és abbahagytam. tudom milyen könnyű abbahagyni, és hogy a leszokástól való félelem sokkal erősebb mint bármilyen "elvonási tünet". nem is szeretem a dohányosokat.

szerintem azok gyújtanának rá ismét, akik már x ideje nem cigiznek, csak valamiért még mindig csorgatják a nyálukat, hogy de jó lenne megint, és nem azért hagyták abba, mert érzik hogy gyengék tőle, és büdösek, hanem azért, mert nincs pénzük. ha lenne ilyen ingyencigis akció, kiderülne ki mennyire szokott le :D

2013. márc. 18. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!