Mi lenne a következménye, ha hirtelen ingyen osztogatnák a bagót?
> nagyon örülnék neki legalább a sok kis nyomi
> halálra szívná magát 1 héten belül.
Van valahol a házunkban (10emeletes panel) egy bunkó r*hadék, akinek az a szokása, hogy esténként kiáll a folyosóra füstölni. Ilyenkor az egész épületben terjeng a bűz. Passzív dohányos vagyok a saját lakásomban b*zmeg!
Egyáltalán nem bánnám, ha felfordulna a férge...
A többségnek a mennyiség jobban számít mint a minőség.
Kérdező te nem szoktál rágyújtani?
Szerintem is vicces lenne. Utolsó: Te rászoktál gyújtani?
Szerinted melyik korosztály szokna rá?
ne kérdezd már ezt meg mindenkitől légyszi, olyan idegesítő. ne itt kérdőívezz, megvan ennek a módszere
nem szoktam rágyújtani, régebben dohányoztam, és abbahagytam. tudom milyen könnyű abbahagyni, és hogy a leszokástól való félelem sokkal erősebb mint bármilyen "elvonási tünet". nem is szeretem a dohányosokat.
szerintem azok gyújtanának rá ismét, akik már x ideje nem cigiznek, csak valamiért még mindig csorgatják a nyálukat, hogy de jó lenne megint, és nem azért hagyták abba, mert érzik hogy gyengék tőle, és büdösek, hanem azért, mert nincs pénzük. ha lenne ilyen ingyencigis akció, kiderülne ki mennyire szokott le :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!