Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mi lenne a következménye, ha...

Mi lenne a következménye, ha hirtelen ingyen osztogatnák a bagót?

Figyelt kérdés
Őszintén én nagyon örülnék neki legalább a sok kis nyomi halálra szívná magát 1 héten belül.
2013. márc. 18. 10:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szerintem max. a legszegényebb réteg cigizne többet, de ő sem szívná halálra magát. Nem állok jól anyagilag, de SOHA nem a cigin spórolok. Akkor gyújtok rá, amikor megkívánom, és annyit szívok, amennyi jól esik. Tényleg ez az egy dolog, amiben nem nézem az árat, pedig minden másban nagyon spúr vagyok. De mondjuk zsinórban 3 szálnál többet még soha nem szívtam, mert nem esik jól. Napi 3 doboznál többet sem, ugyanebből az okból. Voltam már gazdag gyerekek házibulijában, ahol kartonszám álltak a cigik(nem viccelek). Ingyen szívhattál amennyit akartál. És senki nem repült rá, hogy királyság, most akkor le sem teszem. Mindenki annyit szívott, mint egyébként is szokott. És ezzel a legtöbben így vannak. Ha már valaki eljut oda, hogy vesz magának cigit, az nem osztja be, és nem szív kevesebbet a pénz miatt. Ha ingyen lenne, akkor ingyen szívnák a napi szokásos adagjukat, és nagyon örülnének a fejüknek.

Néhány pénztelen tini, és hajléktalan szívna csak többet, de ők sem kifulladásig.

Ha ingyen kezdenének el csokit osztogatni sem enné halálra magát mindenki.

2013. ápr. 2. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!