A Föcitanárom észrevett miközben cigit veszek, szerintetek lesz valami következménye? 14/F
Figyelt kérdés
Bemegyek egy bolt itt Budán ott kérek egy szivességet az egyik eladótól. Aztán atmegyunk az a sarokra a dohi boltba, ő kijön odaadja a cigit erre mikor visszafordulok és megyek egy kicsit hát nem a Föcitanárom van ott és felém néz én köszönök ő nekem vissza majd megyek haza. Nem néztem vissza. Szerintetek beköp a többi tanárnak? Mielőtt lehurrogtok h ilyenkor is legyek kemény meg stb. A cigit igazából azért vettem mert egy haverna visszaakarok adni pár szálat így érzem helyén valónak. Köszi az értelmes válaszokat előre is! Elég szerencsétlen nap :D2014. máj. 22. 16:20
1/11 anonim válasza:
Sz.ard le, lényeg hogy nem te akarod elszívni. Ne kezdj bagózni, baromság hidd el.
2/11 anonim válasza:
A, ezert nem hiszem. O dohanyzik ?
3/11 anonim válasza:
Semmi köze hozzá, hogy mit csinálsz iskolán kívül, ezt gondolom, ő is tudja.
4/11 anonim válasza:
Ha akkor ott egyből nem szólt, akkor szerintem már nem is fog, lehet, hogy nem is látta.
5/11 A kérdező kommentje:
Ok köszi. Hát igen próbáltam természetesnek látszani a cigit meg a pénztárca moge dugni, bár ha előbb észre vett h ott állok majd atveszem..de mondjuk ehhez tényleg nincs sok köze meg ha kérdezi majd megmondom az igazságot. köszi a sok választ! :)
2014. máj. 22. 16:29
6/11 anonim válasza:
Semmit nem tud csinalni,hiszen ez nem iskolan belul tortent. Ne aggodj!
7/11 anonim válasza:
Nincs amúgy valami olyan hogy dohányt csak a 18-as boltokban lehet kapni, és fiatalabbak be sem tudnak menni? :D
Hatékony, hatékony :D
8/11 A kérdező kommentje:
Ezért kérem meg a kisboltban lévő embert :D h ugorjon át. Természetesen vásároltam mellé.
2014. máj. 22. 16:38
9/11 x) válasza:
Azért van néhány tanár, aki beleszól, bár semmi köze hozzá. Én gimiben 4 évig hallgattam az osztályfőnökömtől a beszólásokat (attól függetlenül, hogy együtt cigiztünk általában). Jó, pár hónap után már csak röhögtem rajta, de azért az elején nem volt vicces, hogy minden egyes nap fölhozta a dolgot. Szóval igazából attól függ, milyen a tanár. Van akit nem érdekel, de van olyan, aki botrányt csinál belőle. Azért általános iskolában szerintem még böki a csőrüket egy kicsit.
10/11 hektorr7 válasza:
minek kell cigarettázni 14 évesen? Mondjuk te cseszed el az egészséged nekem annyira mindegy!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!