Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért köhögök még mindig a...

Miért köhögök még mindig a cigitől?

Figyelt kérdés
Én tehetséges sportoló vagyok, de mostanában elkezdtem dohányozni és sosem segít az, hogy majd a következő száltól elmúlik.Lehet-e annak köze hozzá, hogy jó sportoló vagyok? Körülbelül hányadik szállnál fogja teljesen megszokni a szervezetem?

2014. máj. 16. 16:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy tehetséges sportoló nem dohányzik, mi a csudának erőlteted, ha köhögsz tőle?
2014. máj. 16. 16:33
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Sportolsz és dohányzok?! Na ez szép együttállás. A következő száltól nem elmúlani fog, hanem felerősödni a köhögés. Saját magad ellensége vagy???
2014. máj. 16. 16:34
 3/12 anonim ***** válasza:
94%

mire 'megszokja' a szervezeted, nagyon messze fogsz allni a tehetseges sportolotol. egyszer latna meg az edzod, hogy bagozol, ugy vagna szajon hogy a fal adja a masikat...

egyebkent a kohoges a szervezet jelzese, hogy valami hulyeseget csinalsz eppen.

2014. máj. 16. 16:36
 4/12 A kérdező kommentje:
Én nagyon jól futok. Amire a tüdőmre van szükség és gondolom ezért nem bírja nagyon.
2014. máj. 16. 16:44
 5/12 anonim ***** válasza:
37%
cigizz csak tovabb, ugyis tul sokan vagyunk itt a Foldon, erted meg nem kar.
2014. máj. 16. 16:47
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem az ilyen hozzászólásokra van szükség. Az akivel szoktam néha szívni az is mondogassa, hogy milyen szarul szívom és mindig szédülök és köhögök tőle.Pedig már egyre többet szívtam és mostanában sikerült letüdőznöm is.
2014. máj. 16. 16:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Milyen hozzászólásokra vársz? Mondjuk azt, hogy hamarosan megszokod, nem fogsz már köhögni és nagyon jól fog esni, sőt, egyre jobban kívánod majd, és amikor nem gyújthatsz rá rettentő ideges leszel, no és ha majd napi 1 dobozzal elszívsz, akkor a futás sem fog már jól menni, és havonta elmegy rá 30ezer Ft, ami egy évben 360ezer. Mennyi mindent lehetne ezen venni.
2014. máj. 16. 16:54
 8/12 A kérdező kommentje:
Én csak sárga multit szívok, de ettől is köhögök.Még 4-5 szálat szívtam el, de mások azt mondják, hogy már a második szálban nem érezték így.
2014. máj. 16. 17:06
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán minek szívod ha nem is esik jól?Egyre többet fogsz köhögni,nem kevesebbet.
2014. máj. 16. 17:52
 10/12 anonim ***** válasza:
te leginkabb csak egy buta troll vagy, nem tehetseges futo. ha valoban az lennel, eszedbe nem jutna cigihez nyulni.
2014. máj. 16. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!