Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 20 éves srác vagyok, a cigitől...

20 éves srác vagyok, a cigitől egyfolytában köhögök. Más is köhög tőle?

Figyelt kérdés
Napi 1,5-2 doboz cigit szívok és kb. egy éve már hogy reggel és szinte egész nap keményen köhögök. Leszokáson kívül van valami tippetek, hogy lehet a köhögést enyhíteni?
2013. szept. 16. 10:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%
én meg a piától szédülök,kettőslátásom van ,van e valami tipped,hogy ezt ,hogy lehet enyhíteni ?
2013. szept. 16. 11:18
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
idegen anyagot juttatsz a tüdõdbe, amitõl a szervezeted próbál megszabadulni... minden kemény bagós köhög, krákog, aki aztmondja, hofy õ nem, az hazudik...
2013. szept. 16. 11:36
 3/12 anonim ***** válasza:
Asztmás vagy? Mert ők sokkal jobban köhögnek tőle.
2013. szept. 16. 12:35
 4/12 anonim ***** válasza:
Sajnos elképzelésem sincs, hogy a napi 2 doboz cigitől miért köhögsz. Lehet megfáztál. Hordjál sálat, és ne állj ki a huzatba.
2013. szept. 16. 13:21
 5/12 anonim ***** válasza:

Ennyi cigitől nem csoda, hogy köhögsz, olvasd el milyen következményei lehetnek:

[link]

Nincs jobb tippem, mint a leszokás, vagy legalább negyedére csökkenteni az adagodat.

2013. szept. 16. 14:09
 6/12 anonim ***** válasza:

mondd már meg nekem,hogy ha köhögsz tőle egész nap,mi a retkes ...-ért bagózol? kemény gyerek vagy ha cigizel? mondj légyszi egy érthető okot.

köszi

2013. szept. 16. 21:24
 7/12 anonim ***** válasza:
63%

Ne bántsátok. Mindenki hülyeségből kezd el cigizni, majd észrevétlenül függő lesz. Elég egy pillanatnyi elmezavar. Mondjuk 1-2 hónapig fiatal korban ugy gondolja, menő. Csinálgatja, majd a szervezete rászokik, és nincs visszaút.Hiába tudja márm hogy nem menő, az adag észrevétlenül nő, az ember pedig nyugtatja magát azzal, hogy ez jol esik neki, élvezi. Nagyon nehéz kitörni belőle. Én is köhögtem, mégis szívtam még kb 1 évig. Az nem hatott meg..

Sokkal jobb cigi nélkül, és minden dohányosnak szívből ajánlom, szokjon le. Viszont ne bántson senki valakit azért, mert dohányos. A függőség már átmosta az agyát, és nehéz feleszmélni. Az én szememet ez az ember nyitotta fel könyvével: http://www.youtube.com/watch?v=ise4xeJ5wdQ

21F ex-dohányos

U.I. Bocsi, a válasz a kérdésedre az, hogy hörgőid és légzőszerveid folyamatos irritáció alatt vannak, ezért váladék is képződik. Folyamatos enyhe hörgőgyulladásban szenved minden cigis, amit az allergiára vagy asztmára való hajlam felerősít. (leszokás után 3-6 nappal ezek teljesen elmúlnak, észre sem vetted eddig, milyen nehezen is veszed a levegőt..)

2013. szept. 16. 22:22
 8/12 anonim ***** válasza:
88%

Én cigi nélkül köhögök, meg krákogok egyfolytában! 13 éves vagyok és nagyon idegesít. Az uncsitesóm azt mondta, hogy olyan vagyok mint egy rossz dohányos pf... pedig egyáltalán nem cigizek!

Azt ajánlom hagyd abba a cigizést!!!!! Mert nagyon káros! A tüdőre!!!

13/L

2016. aug. 14. 20:18
 9/12 anonim ***** válasza:
Mikor egy 13 éves osztja az észt. :D Tudom nem mostani kérdés lassan 18 leszel kiváncsi lennék most mi a véleményed.
2020. nov. 26. 20:47
 10/12 anonim ***** válasza:

Hali xddd

Azt nem értem minek írtam ennyi felkiáltójelet😂😂 és igazából azóta sem cigizek xd

De most mondd, hogy nem volt igazam na😂

De ahogy olvasom olyan fenyegetően írtam, hogy "Azt ajánlom hagyd abba a cigizést!!!!!"😂😂😂

2020. nov. 27. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!