Ha kezdeményezett egy srác, de egyfolytában csak ilyen jellegű kérdéseseket tesz fel, hogy "Hogy vagy", "Hogy telt a napod? ", miért?
Személyesen találkoztunk, majd neten elkezdett nyomulni, volt egy időszak, amikor már kezdtem azt érezni, hogy ebből talán lehet valami és találkozzunk személyesen is, de aztán megint visszasüllyedt erre "Hogy vagy?"-szintre.
Én már nem is írtam neki, mert azt hittem, hogy már nem érdeklem, de olyankor meg mindig rám ír...
És nem tizenévesről van szó, 24 évesről.
Írtam neki, hogy nekem ez fura, hogy én mindig érdeklődöm, ő meg sose, erre azt írta, hogy ő ilyen.
De akkor így hogy akar megismerni?
Lehet, hogy ő kifújt, nem tud több témát felhozni, eddig terjed a fantáziája. Én is ismertem lányokat, akivel sose tudtam 5 mondatnál többet váltani, olyan unalmasak voltak, minden kérdésemre tőmondatban válaszoltak, egyszerűen nem indult meg beszélgetés. Nem is lett velük senki. Másokkal meg az egész napot át tudnám beszélni - vicces, de néha ez is sok.
Te próbálsz beszélgetést indítani, mélyebb témákra terelni a szót? Mert ha igen és nem sikerül, ne várj el túl sokat a fiútól.
Az a baj, hogy nekem tetszik egy másik srác, aki viszont eddig (?) nem vett észre engem.
Szóval most nem tudom, hogy bénázzak itt ezzel a sráccal, vagy hagyjam rá, és "valljak szerelmet" annak, aki nekem bejön. :DD
És még megerőltetnie sem kellene magát, mert akármelyik témáról tudok órákig beszélni.
Először azt hittem, hogy neki ez már sok, ezért nem kérdez.
Ezt meg is írtam neki, de annyit írt, hogy egyáltalán nem vagyok sok. Szóval végképp nem értem.
Nem akarok mindenképp összejönni valakivel.
Tetszik egy srác 1 éve, de ő nem foglalkozik velem. Nem tudom, hogy azért, mert félénk, mert mert csak egyszerűn nem jövök be neki. Szerintem az utóbbi.
Úgy gondoltam, adok egy esélyt ennek a másik srácnak, mivel nagyon "nyomult". És mint írtam, volt egy egy hetes időszak kb. amikor szerettem volna, ha személyesen folytatjuk a dolgot, de akkor nem lehetett ezt kivitelezni, azóta pedig mintha leengedett volna.
Ha nem írok neki vagy nem válaszolok, akkor viszont egyből ír, hogy reméli nem történt velem semmi.
Szóval nem értem.
Szívem szerint hagynám, de közben meg újra és újra ír.
Én voltam már párszor így nővel, de én zavarban voltam mert fontos volt nekem az illető hölgy, és ezért mindig elbénáztam a beszélgetést ilyen sablon szövegekkel. De ott a csaj mindig tőlem várta el hogy szórakoztassam.
Ámm ha van egy másik srác aki tetszik, akkor ezt hagyd ott, mert csak reménykedik, és összetöröd a szívét. S megutálja a nőket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!