Ha kezdeményezett egy srác, de egyfolytában csak ilyen jellegű kérdéseseket tesz fel, hogy "Hogy vagy", "Hogy telt a napod? ", miért?
Személyesen találkoztunk, majd neten elkezdett nyomulni, volt egy időszak, amikor már kezdtem azt érezni, hogy ebből talán lehet valami és találkozzunk személyesen is, de aztán megint visszasüllyedt erre "Hogy vagy?"-szintre.
Én már nem is írtam neki, mert azt hittem, hogy már nem érdeklem, de olyankor meg mindig rám ír...
És nem tizenévesről van szó, 24 évesről.
Írtam neki, hogy nekem ez fura, hogy én mindig érdeklődöm, ő meg sose, erre azt írta, hogy ő ilyen.
De akkor így hogy akar megismerni?
Én nem játszadozni akarok vele, komolyan gondoltam én is a dolgot.
A másik srácra, aki nekem tetszik, nem várhatok a végtelenségig. Ha bejönnék neki, azért 1 év alatt már lépett volna, gondolom én.
Szóval csak arra akarok kilyukadni, hogy csak "ennyi" van a srácban? Vagy le akar koptatni? Vagy csak valami miatt nem mer személyesebb dolgokat kérdezni?
Mert ha csak ennyi van benne, akkor tényleg hagyom, ha le akarna koptatni, nem értem, hogy miért keres állandón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!