14 éves vagyok, köhögök a cigitől (ha több ideig nem
szívom). Ez jó jel?
Figyelt kérdés
Úgy értem, ha pl. kihagyok egy napot, vagy csak huzamosabb ideig nem cigizek, akkor abban az időben így felszakadva köhögök (nem ingerel, csak ha akarok). Néha ilyen "kátrányízt" érzek, de lehet hogy ezt csak bemesélem, hisz nem ettem még kátrányt. : D
Minek ennyi idősen cigizni? különben nem jó jel egyáltalán, ha köhögsz, de ez ezzel jár... szokj le minél hamarabb, ha sokáig akarsz élni.
2010. febr. 18. 16:45
2/14 anonim válasza:
nekemis igy van:S de hát nemtudom mirét.. de mondjuk én nem kátrány izt érzek:S
2010. febr. 18. 16:46
3/14 anonim válasza:
olyan szempontból jó jel, hogy próbál megszabadulni a szervezeted attól a sok sz#rtól, amit a cigivel beviszel.
2010. febr. 18. 16:46
4/14 A kérdező kommentje:
Nagyon keveset szívok, bár tudom tudom.. ebben a korban a két 2-3 szál is sok. : D
Köszi a válaszokat!: )
2010. febr. 18. 16:48
5/14 anonim válasza:
Tisztul a tüdőd (a füst leköti a slejmot, viszont ha nem szívod fokozatosan kiürül). Ne is gyújts rá többet!:)
2010. febr. 18. 19:16
6/14 anonim válasza:
ha köhögsz minek szívod .. bár figyi én 1 éve cigizek és én is 14 éves vagyok 1 hónap cigizás után hozászokik a tudőd és nem fogsz köhögni.
2010. febr. 18. 22:10
7/14 anonim válasza:
Csak 14 éves?Én már tíz évesen felnőtt voltam és szívtam!
2010. febr. 18. 22:55
8/14 anonim válasza:
uccso, büszke lehetsz rá... am az ha cigizel, nem azt jelenti, hogy felnőtt vagy.. egyébként 10éves az kicsit még nagyon fiatal, nem? jó bagoly mondja verébnek.. 13vok...
2010. febr. 19. 21:08
9/14 anonim válasza:
Hát, én ezt most nem úgy mondom mint egy okoskodó felnőtt hanem mint egy 16éves srác. Rohadtul tönkre teszitek magatokat. Érszűkület rák mindenféle biszbasz. Plussz alacsonyak maradtok. Ezt nema felnőttek találják ki, mert a dohányzás kivonja a kálciumot a csontjaidból ergo hamarabb megszilárdulnak és nem fogtok nőni. Van egy ismerősöm aki évek óta dohányzik és egy fejjel kisebb nálam. Én is szívok de legalább tisztába vagyok vele milyen következményekkel kell számoljak...
16/F
2010. febr. 21. 01:10
10/14 anonim válasza:
Ne haragudj utolsó, de oltári nagy hülyeséget beszélsz ( még, hogy nem nől az ember . . . pfff)! Az oké, hogy sok vitamint, meg mindent megvon ami a fejlődéshez kell, de én mégis 179cm vagyok 20 éves 8 éve cigizek és lány! Na ilyenkor mi van?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!