Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Csütörtök óta köhögök, iszonya...

Csütörtök óta köhögök, iszonyatos módon. Lehet a cigitől? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Csütörtökön torokfájással és náthával ébredtem...először azt hittem megfázás,de kezdek kételkedni..pénteken írt fel a dokim sinecodot(KÖHÖGÉS CSILLAPÍTÓ)és augmentint(antibiotikum)..a tüsszőgés már szinte elmúlt,és a torkom sem fáj..de a köhögésem nagyon durva..pláne este lefekvéskor..mint egy kutya úgy ugatok,és a szivem is olyan mintha kiakarna ugrani a helyéről..nagyon aggódom..14 éves korom óta dohányzom(amire nem vagyok büszke)most ...sűrűn szívok töltött cigit is..kb napi 7-8 szál..szeretnék leszokni,és ezek után abba is fogom hagyni,bármilyen nehéz lesz..mert ez most számomra nagyon ijesztő..szerintetek van okom komolyan aggódni ? 17/L.
2010. jún. 15. 20:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez most nem a cigitől van, hanem van egy ilyen torokvírus. nekem és az ismerőseimnek is ez van. Mondjul a cigi nem jó az ilyeneknek az igaz.
2010. jún. 15. 20:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Dettó,ugyanez van velem is :(
2010. jún. 16. 07:42
 3/6 A kérdező kommentje:
és ez a köhögés majd elmúlik magától,vagy mi lesz?
2010. jún. 16. 10:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is így voltam, elmúlt a köhögés, de még néha most is köhögök, elég csúnyán. A cigi miatt. :S
2010. jún. 16. 11:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, el fog múlni, nem a cigi miatt van...

Nátha, torokfájás után általában ez van...

A cigi miatti köhögés amúgy sem egyik napról a másikra van...

2010. jún. 16. 12:28
 6/6 anonim válasza:

nekem is ugyanez a bajom. én is dohányzom elég erősen, de mindenesetre mikor beteg vagyok a napi adagomnak csak a 10%-át szívom el, és még így is sokkal hosszab ideig tart meggyógyulni hogy ha rászívom a cigit mint hogy ha nem. én azt javallom, hogy ha hamar megakarsz gyógyulni akkor még beteg vagy addig egyáltalán ne cigizz vagy ha nagyon nem bírod ki akkor télleg csak 1-2 szálat naponta.

üdv.

2010. jún. 16. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!