Ha valaki füvezik milyen jelekkel jár?
látom, te az értelmesebb fajtából való vagy :)
gondolom már nem vagy idétlen tizenéves :)
egyébként nem tudok hozzászólni, nem is akarok személyes tapasztalat nélkül, csak azt nem tudom kezelni és feldolgozni, h a környezetemben vki, akit szeretek használja és szemem láttára teszi magát tönkre :(
bár nem tudom tényleg, h mihez nyúl még, azok alapján, amit elmondtál, elbizonytalanodtam...
hát mindenre rálehet nagyon durván szokni, én azért nem úgy tolom hogy mindennap és van aki napi többet is ellő nem tudom belőlük a hiány mit hozhat ki.. nincs kizárva hogy aggresziv lesz tőle...de hogy ha már nagyon rutinos akkor melóba is tud simán menni úgy, csak kevesebbet valamennyivel és kész is..aki régóta tolja az már tudja magát kontrollálni mit csinál mit nem.. ezért is volt furcsa a olajradiátoros sztori..:D
köszönöm amúgy hogy engem az értelmesebb fajtából gondolsz engem , amúgy szerintem ez nem korfüggő nekem is van 27éves haverom aki azzal feszül mindig hogy igy kokain meg ugy spuri...amúgy 17 éves vagyok.. , és nem azért vagyok még fent mert züllött életű lennék csak téi szünetből átállás meg kiselőadást csinálok németre és még van pár dolog amit keresgélek hozzá...
:D
akkor kitartás! :)
köszi, h felvilágosítottál :) aztán csak módjával a cuccot! :)
jóéjt!
Szevasz!
Kis tapasztalattal mindenkiről le lehet venni bármilyen profinak is tartja magát.Én is annak tartom magam benne de rajtam is észre lehet venni,persze nem avatatlan szemeknek. A szem tuti,az ivás is jellemző,a kényszeres dumálás olyan mélyre hatolva bizonyos témákban,h csak a hülye nem veszi észre.:-D. Mindenkinél aki szív van olyan,h bármennyire is kontrolál időnként szétesik az arca( bambul).Aztán.. néhány bonyolultabb kérdés egymás után és kész. Gyanakodva tekintesz rá feltűnően nézed a szemét és ha nem profi akkor tutira elárulja magát.dióhéjban ennyi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!