Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha valaki füvezik milyen...

Ha valaki füvezik milyen jelekkel jár?

Figyelt kérdés
Barátom füvezett, de nem vagyok 100%-ig biztos abban, hogy már nem. Milyen tüneteket keressek?
2009. dec. 27. 19:30
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
72%

enyém is füvezik...

de azért kicsit ciki ha annyi bizalom és őszinteség nincs bennetek hogy ezt meg tudjátok beszélni

válaszom az lenne hogy nincsenek jelei és ha korábban füvezett akkor ezt te is tapasztalhattad volna

2009. dec. 27. 19:34
 2/36 anonim ***** válasza:
56%
hát ha sokkal előtte, napokkal hetekkel, akkor nem látod. hogyha előtte egy picivel, mondjuk fél, egy óra, akkor tág a pupillája, szomjas (mondjuk ez elég relatív mert magátül is lehet szomjas), halucinál, le van lassulva, vagy mindenen kényszeresen röhög. ezer féle jele lehet, nem mindenkinél pont ezek, lehet más is, de ezek pl gyakoriak
2009. dec. 27. 19:35
 3/36 anonim ***** válasza:
100%

szemek, ha piros neki akkor esélyes hogy bevan tépve,

de én még nem vagyok rutinos de 1,5 éve azért tolom én már megtudom azt csinálni, hogy nem veszik észre ha bevagyok tépve, de ha nagoyn nevet vagy ilyesmi arra is figyelj de ez ha picit rutinosabb akkor nem azzal fog lebukni hanem a szem..

2009. dec. 27. 19:36
 4/36 A kérdező kommentje:

Nem arról van szó, hogy nem tudjuk megbeszélni.

Csak rákérdeztem az egyik haverjánál, s érdekes választ kaptam, így elbizonytalanodtam. De köszönöm a válaszokat. :-)

2009. dec. 27. 19:37
 5/36 anonim ***** válasza:
100%

A válasz megírásának időpontja: ma 19:35

kivagyte?:D a fütől halucinálni? ott valamit benéztél..

mint már írtam, szemek...

2009. dec. 27. 19:39
 6/36 anonim ***** válasza:
100%

nekem egyik barátom füvezik, de nagyon durván nyomja és iszonyat milyen baromságokat csinál (mint egy óvodás), ő is szokott röhögni mindenen.

ha viszont nincs beszívva, akkor egy idegbeteg állat, nem lehet vele beszélni, tartok is tőle.

ha megkapta az adagját, akkor megnyugszik, lelassul és rendesen viselkedik, beszélget velem, nem lehet semmivel felhúzni.

2009. dec. 27. 20:32
 7/36 anonim ***** válasza:

persze a fűtől lehet haluzni. (flesselni).

Ha találkozol a sráccal, és vörös a szeme, röhög mindenen, meg percenként iszik, akk elég valószinü h bevan tépve. Bár ez mindenkinél más. Nekem szerencsére a szemem alig vörösödik. Meg tudom kontorllálni magam. Szal ha ő is régifüves, akk megtudja csinálni h észresem veszed h bevantépve:D

2009. dec. 30. 13:54
 8/36 anonim ***** válasza:
Véres szemek. Az mindent elárul
2009. dec. 31. 10:02
 9/36 anonim ***** válasza:
11%
ha zsiráfoknak integet mögötted akkor ottmár komoly problémák vannak. esetleg elefánt csorda elől menekül. vagy szaloncukornak látja a saját anyját, akkor biztos bevan tépve.
2010. jan. 3. 15:27
 10/36 anonim ***** válasza:
akkor Lsd-zett de nem füvezett az is tuti :-)
2010. jan. 3. 16:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!