Ha valaki füvezik milyen jelekkel jár?
enyém is füvezik...
de azért kicsit ciki ha annyi bizalom és őszinteség nincs bennetek hogy ezt meg tudjátok beszélni
válaszom az lenne hogy nincsenek jelei és ha korábban füvezett akkor ezt te is tapasztalhattad volna
szemek, ha piros neki akkor esélyes hogy bevan tépve,
de én még nem vagyok rutinos de 1,5 éve azért tolom én már megtudom azt csinálni, hogy nem veszik észre ha bevagyok tépve, de ha nagoyn nevet vagy ilyesmi arra is figyelj de ez ha picit rutinosabb akkor nem azzal fog lebukni hanem a szem..
Nem arról van szó, hogy nem tudjuk megbeszélni.
Csak rákérdeztem az egyik haverjánál, s érdekes választ kaptam, így elbizonytalanodtam. De köszönöm a válaszokat. :-)
A válasz megírásának időpontja: ma 19:35
kivagyte?:D a fütől halucinálni? ott valamit benéztél..
mint már írtam, szemek...
nekem egyik barátom füvezik, de nagyon durván nyomja és iszonyat milyen baromságokat csinál (mint egy óvodás), ő is szokott röhögni mindenen.
ha viszont nincs beszívva, akkor egy idegbeteg állat, nem lehet vele beszélni, tartok is tőle.
ha megkapta az adagját, akkor megnyugszik, lelassul és rendesen viselkedik, beszélget velem, nem lehet semmivel felhúzni.
persze a fűtől lehet haluzni. (flesselni).
Ha találkozol a sráccal, és vörös a szeme, röhög mindenen, meg percenként iszik, akk elég valószinü h bevan tépve. Bár ez mindenkinél más. Nekem szerencsére a szemem alig vörösödik. Meg tudom kontorllálni magam. Szal ha ő is régifüves, akk megtudja csinálni h észresem veszed h bevantépve:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!