Milyen jelekből tudhatnám meg hogy a párom füvezik-e?
ha te füveztél már, akkor érezhetted h van egy semmihez nem hasonlító illata a füstjének. én tuti ebből indulnék ki, ha érzed a ruháin, akk tuti lebukás. esetleg ha a készítéshez szükséges dolgokat találod meg nála. bár nem vagyok híve az ilyen bizalmatlan kutakodásnak. lehet az is, h nyomasztja valami, és idővel el fogja mondani, csak előbb magában kell letisztázni. én is így viselkedem, ha valami bánt, és nem füvezek:)
ne aggódj, légy vele megértő és türelmes!!!!
-Véreres szem.
-Cigis doboz billenő fedelének a belsejéből hiányzó papírfül.
Amúgy meg ne aggódj ezen! A fű azért nem heroin. Még mindíg jobb mintha inna.
Szerintem pont az a baja, hogy jól esne rágyújtania egy jointra, de miattad nem akar. Tudod azon kívül, hogy nevetett nyugtató hatása is van a fűnek, és ha stresszes a melója, vagy veszélyeztetve érzi magát, akkor érthető, hogy ehhez akar menekülni.
Szerintem mindketten szívjatok el egy jó cigit, szeretkezzetek egy hatalmasat és mindkettőtöknek sokkal jobb lesz...
Én néha, havi kihagyásokkal szívok, de akkor "rendszeresen" még egyszer sem voltam "depressziós" az elhagyásakor, inkább olyankor szoktam szerezni, mikor az vagyok, vagy nagyon stresszes rohanós az életem. (És persze van rá pénzem.)
Szóval szerintem ezek nem "elvonási tünetek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!