Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha valaki füvezik milyen...

Ha valaki füvezik milyen jelekkel jár?

Figyelt kérdés
Barátom füvezett, de nem vagyok 100%-ig biztos abban, hogy már nem. Milyen tüneteket keressek?
2009. dec. 27. 19:30
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

azt nem tudom, de azt mondja csak füvezik, h pontosan milyen arról fogalmam sincs.

amúgy agresszív és ideges szokott lenni, gondolom, akkor ha nem kapja meg az adagját. de már munkába úgy jön, h idegbeteg, aztán egyszer csak lenyugszik.

2010. jan. 4. 22:33
 22/36 anonim ***** válasza:

hát nem tudom, nekem ezzel a sztorival egyedül az nem stimmel hogy tipikus körlevél, először megeteti a radiátort, aztán még kiviszi a zsúfolt utcára sétálni is...:D ahhoz hogy mennyire lehet rá kattanni azt nemvágom, de azt tudom hogy nem egy hernyó , bár végülis mindenre rálehet szokni

amúgy lehet azt akarta lenyomni nektek hogy húh én úgybekészültem hogy ....

vagy tipikusan ilyen hogy aszondom havernak hát megittunk 2-3 sört ami valójában 2 sör de nem kamuztam végülis , de ő már mondja tovább úgy hogy 3-4 sört ittam és a végén kijön egy olyan dolog aminek köze nincs a valósághoz..

2010. jan. 4. 22:39
 23/36 anonim ***** válasza:

végülis lehet benne vmi, mert a csajokkal is így van.

úgy értem, amikor velem le akart feküdni nem mondta ki konkrétan, de úgy adta elő, h neki mennyi csaja volt, h rá tapadnak, mert olyan jó az ágyban. aztán meg azt hallottam kolleganőmtől, h megnézett egy csajt és azt mondta, h annak még az anyját is megdgná.

szóval az emberek hajlamosak túlozni, de ha ilyenről vagy pl fűről van szó, semmivel sem lesznek nagyobbak a másik szemében sztem.

bocsi az OFF-ért

2010. jan. 4. 22:44
 24/36 anonim ***** válasza:
hát igen érdekes sztorik tudnak kijönni..én is füvezek már több mint egy éve bár heti 1-2 szerintem egyálltalán nem sok, viszont ezt csak azok tudják akikkel csinálom, meg persze azok akik levágják mikor hogy vagyok..ha most valaki arra gondol hogy ezzel feszülök akkor csak annyit mondanék hogy anonim oldal..:D
2010. jan. 4. 22:50
 25/36 anonim ***** válasza:

különben nem itt hirdetnéd, ha akarnád :D

de gondolom azért nem más oldalakon sem teszed közzé :D

2010. jan. 4. 22:52
 26/36 anonim ***** válasza:
hát én aszondom hogy jobb kussba lenni... hallotam már hogy gyerek lebukott szülinél, szülei vitték dilleréhez, gyerekhez másnap mentek az emberkék... bár a fasztudja tuti ezt is figyeli valaki, de nagyjából leszarom azzal nemtudnak semmit se csinálni hogy én iylet irok, ha termeszteném vagy árulnám akkor még ennyit se irnék de ilyenről szó sincs:D
2010. jan. 4. 23:00
 27/36 anonim ***** válasza:
de vkiktől csak szerzed, nem? :)
2010. jan. 4. 23:02
 28/36 anonim ***** válasza:
mondjuk rendőrségből azt is kinézem hogy a magamfajtát elkezdjék baszogatni...erre képesek kb másra nem...:S
2010. jan. 4. 23:08
 29/36 anonim ***** válasza:
ja, kb. de jó lenne, ha ez lenne a legnagyobb probléma...
2010. jan. 4. 23:09
 30/36 anonim ***** válasza:

egyszer megfogják látni ebbe is az üzletet...ráraknak fasza adókat aztán mehet..csak tudatlanok az emberek nagyon, nem mondom én azt hogy mindenki füvezzen, de annyi olyat hallok hogy belötte a haverom magát füvel meg ilyenek....meg hogy meghalt ismerösének az ismeröse fütúladagolásba... ezeket valahogy tisztázni kellene az emberek szemébe hogy a fü az nem a sátán ahogy azt sokan állítják, és ugye van a szokásos sablon szöveg is ugye hogy a káve,cigi,pia nagyságrendileg többet árt mint egy joint... arra meg hogy kapudrog ennyi erővel én első jointomat ittasan szivtam el, akkor mi is a kapudrog mihez?

ammugy picit off de má tökmindegy:d

2010. jan. 4. 23:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!