Ha valaki füvezik milyen jelekkel jár?
azt nem tudom, de azt mondja csak füvezik, h pontosan milyen arról fogalmam sincs.
amúgy agresszív és ideges szokott lenni, gondolom, akkor ha nem kapja meg az adagját. de már munkába úgy jön, h idegbeteg, aztán egyszer csak lenyugszik.
hát nem tudom, nekem ezzel a sztorival egyedül az nem stimmel hogy tipikus körlevél, először megeteti a radiátort, aztán még kiviszi a zsúfolt utcára sétálni is...:D ahhoz hogy mennyire lehet rá kattanni azt nemvágom, de azt tudom hogy nem egy hernyó , bár végülis mindenre rálehet szokni
amúgy lehet azt akarta lenyomni nektek hogy húh én úgybekészültem hogy ....
vagy tipikusan ilyen hogy aszondom havernak hát megittunk 2-3 sört ami valójában 2 sör de nem kamuztam végülis , de ő már mondja tovább úgy hogy 3-4 sört ittam és a végén kijön egy olyan dolog aminek köze nincs a valósághoz..
végülis lehet benne vmi, mert a csajokkal is így van.
úgy értem, amikor velem le akart feküdni nem mondta ki konkrétan, de úgy adta elő, h neki mennyi csaja volt, h rá tapadnak, mert olyan jó az ágyban. aztán meg azt hallottam kolleganőmtől, h megnézett egy csajt és azt mondta, h annak még az anyját is megdgná.
szóval az emberek hajlamosak túlozni, de ha ilyenről vagy pl fűről van szó, semmivel sem lesznek nagyobbak a másik szemében sztem.
bocsi az OFF-ért
különben nem itt hirdetnéd, ha akarnád :D
de gondolom azért nem más oldalakon sem teszed közzé :D
egyszer megfogják látni ebbe is az üzletet...ráraknak fasza adókat aztán mehet..csak tudatlanok az emberek nagyon, nem mondom én azt hogy mindenki füvezzen, de annyi olyat hallok hogy belötte a haverom magát füvel meg ilyenek....meg hogy meghalt ismerösének az ismeröse fütúladagolásba... ezeket valahogy tisztázni kellene az emberek szemébe hogy a fü az nem a sátán ahogy azt sokan állítják, és ugye van a szokásos sablon szöveg is ugye hogy a káve,cigi,pia nagyságrendileg többet árt mint egy joint... arra meg hogy kapudrog ennyi erővel én első jointomat ittasan szivtam el, akkor mi is a kapudrog mihez?
ammugy picit off de má tökmindegy:d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!