Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » MIért cigiztek mi jó van benne?

MIért cigiztek mi jó van benne?

Figyelt kérdés

szerintem büdös az összes cigis, nem veszitek észre hogy BÜDÖS és utálom mikor megyek az utcán és előttem cigiznek és a füst rám megy.

satöbbi

2009. dec. 25. 19:24
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
ezt a hüyle kérdést. untakoztál gondolom xD próbáld ki és megtod. enyih
2009. dec. 29. 00:50
 22/27 anonim válasza:
A cigi nem ó, de mégis sokan csinálják... én is pedig utálomxD... na de a lényeg, h ilyen hülye kérdésekkel áll elő minden kezdő a "szakmában" úgyh ha tényleg azt akarod h elhiggyük h nem próbáltad akk hagyd ezeket a hülye kérdéseket, mert már tudod rá a választ!!
2009. dec. 29. 10:35
 23/27 anonim ***** válasza:
0%
A múltkor egy autóban utaztam egy ismerőssel, aki mielőtt beült, dohányzott. Az autóban beszélt, és olyan iszonyatos cigibűzös lehelete volt. Úgyhogy a cigi arra jó, hogy legyen melletted szabad ülőhely. (Bár a vonatok többsége már nemdohányzó, vendéglátóhelyen meg ismerősökkel ül le az ember, ezért ez a módszer kevés helyen használható.)
2010. jan. 1. 20:45
 24/27 anonim ***** válasza:
Ha mások cigiznek ahhoz neked semmi közöd. Mért, az autó kipuffogója nem büdös? Haggyuk már ezt a nyavalygást... Fogadd el ba*dmeg hogy van aki cigizik! Ne menj ki az utcára, húzz zacskót a fejedre, ásd el magad, stb...
2010. okt. 18. 21:42
 25/27 anonim ***** válasza:

Utolsónak.

Jó akkor én meg majd mindig az orrod alá sz.arok egyet. Ha nem tetszik alkalmazd magadra az általad javasoltakat.

2010. okt. 18. 22:52
 26/27 anonim ***** válasza:
Ez a kettő össze sem hasonlítható te gy*kér. Szarjál magadra. ^^
2010. okt. 20. 20:47
 27/27 anonim ***** válasza:

Mind ahogy a cigifüst sem a friss levegővel.

Úgyhogy mégis inkább neked illatoztatom.

2010. okt. 20. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!