MIért cigiztek mi jó van benne?
Figyelt kérdés
szerintem büdös az összes cigis, nem veszitek észre hogy BÜDÖS és utálom mikor megyek az utcán és előttem cigiznek és a füst rám megy.
satöbbi
2009. dec. 25. 19:24
21/27 anonim válasza:
ezt a hüyle kérdést. untakoztál gondolom xD próbáld ki és megtod. enyih
22/27 anonim válasza:
A cigi nem ó, de mégis sokan csinálják... én is pedig utálomxD... na de a lényeg, h ilyen hülye kérdésekkel áll elő minden kezdő a "szakmában" úgyh ha tényleg azt akarod h elhiggyük h nem próbáltad akk hagyd ezeket a hülye kérdéseket, mert már tudod rá a választ!!
23/27 anonim válasza:
A múltkor egy autóban utaztam egy ismerőssel, aki mielőtt beült, dohányzott. Az autóban beszélt, és olyan iszonyatos cigibűzös lehelete volt. Úgyhogy a cigi arra jó, hogy legyen melletted szabad ülőhely. (Bár a vonatok többsége már nemdohányzó, vendéglátóhelyen meg ismerősökkel ül le az ember, ezért ez a módszer kevés helyen használható.)
24/27 anonim válasza:
Ha mások cigiznek ahhoz neked semmi közöd. Mért, az autó kipuffogója nem büdös? Haggyuk már ezt a nyavalygást... Fogadd el ba*dmeg hogy van aki cigizik! Ne menj ki az utcára, húzz zacskót a fejedre, ásd el magad, stb...
25/27 anonim válasza:
Utolsónak.
Jó akkor én meg majd mindig az orrod alá sz.arok egyet. Ha nem tetszik alkalmazd magadra az általad javasoltakat.
26/27 anonim válasza:
Ez a kettő össze sem hasonlítható te gy*kér. Szarjál magadra. ^^
27/27 anonim válasza:
Mind ahogy a cigifüst sem a friss levegővel.
Úgyhogy mégis inkább neked illatoztatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!