Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » MIért cigiztek mi jó van benne?

MIért cigiztek mi jó van benne?

Figyelt kérdés

szerintem büdös az összes cigis, nem veszitek észre hogy BÜDÖS és utálom mikor megyek az utcán és előttem cigiznek és a füst rám megy.

satöbbi

2009. dec. 25. 19:24
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
77%
nem tudom mi a jó benne...én is dohányzom,de már nem annyit mint régen mert leszokóban vagyok:)Azért kezdtem el leszokni,mert nő létemre gusztustalan cigi szagu az összes ruhám:S
2009. dec. 25. 19:29
 2/27 anonim ***** válasza:
42%
hanyadjára fogjátok még feltenni ezt a kérdést???? -.-
2009. dec. 25. 19:30
 3/27 anonim ***** válasza:
66%
egyszerűen azért mert nikotinista drogosok vagyunk. nem mindig van a dolgoknak miértje.
2009. dec. 25. 19:34
 4/27 anonim ***** válasza:
43%
Ne szagold. Amúgy nincs benne semmi jó, de ha egyszer a hülye ember rászokik, akkor nincs megállás. Szerintem is büdös, és káros, mellesleg drága is. De rohadt erős függőséget csinál, és nem olyan könnyű letenni,mint ahogy gondoljátok. (kivéve aki erős). Sok ember cigi nélkül is büdös, mert nem fürdik, erőset izzad, és nem tesz ellene semmit. Őket is fikázzátok egy kicsit,ne csak a bagósokat.
2009. dec. 25. 19:38
 5/27 A kérdező kommentje:

nem akartam megbántani senkit sem

én még sosem próbáltam ki !

csak kérdezem hogy miért ...szokatatok rá

tényleg büdös és az másokat zavarhat

és több van ebből mint aki nem fürdik stb..pff

azok hajléktalanok

2009. dec. 25. 19:49
 6/27 anonim ***** válasza:
59%
Naffiúnak akarnak látszani a szánalmas kis majmok. Meg Nallánnak.
2009. dec. 25. 19:53
 7/27 anonim ***** válasza:
76%

Ajajj, hány nem hajléktalannal találkoztam már,aki büdös mint a dög..pff

Miért szoktam rá? Mert mikor kis 15 éves takony voltam, a haverok szívták, és nehogy már én legyek a sz*r, én is szívtam. Aztán szép lassan rászoktam. Ok, hülye vagyok,beismerem. De letenni nem akarom, majd egyszer..ha meg nem, akkor szívom amíg élek. Ez az én dolgom. És nem minden bagós bunkó, mert én pl. nem gyújtok rá ott,ahol senki nem cigizik, nem gyújtok rá zsúfolt buszmegállóban, (vagy ha mégis, arrébb megyek), kismama/kisgyerek mellett sem..stb..

2009. dec. 25. 19:58
 8/27 A kérdező kommentje:
szíííívjátok csak xD
2009. dec. 25. 20:06
 9/27 anonim ***** válasza:
35%
Inkább szívom ezt, mint ti,kis 15 évesek a f*szt szívjátok. Csak rá ne szokj, könnyebb,mint gondolnád.
2009. dec. 25. 20:12
 10/27 A kérdező kommentje:

hát én nem szívom egyiket sem még

20/L

2009. dec. 25. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!