Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » MIért cigiztek mi jó van benne?

MIért cigiztek mi jó van benne?

Figyelt kérdés

szerintem büdös az összes cigis, nem veszitek észre hogy BÜDÖS és utálom mikor megyek az utcán és előttem cigiznek és a füst rám megy.

satöbbi

2009. dec. 25. 19:24
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
"és a füst rám megy." Szépre száll a füst..!;)
2009. dec. 25. 21:13
 12/27 A kérdező kommentje:
utolsó köszi:D
2009. dec. 25. 21:19
 13/27 anonim ***** válasza:

Csúnyára meg fújják...:)

Bocsi.

Te rád biztos száll.

2009. dec. 25. 22:08
 14/27 anonim ***** válasza:
78%
hát te utálod, ezvan. és kit érdekel?:D de most őszintén....azért írtálki kérdést h ez elmond? és kinem szarja le?
2009. dec. 26. 01:25
 15/27 anonim ***** válasza:
59%
anyádér meg két kiló banánér
2009. dec. 26. 01:28
 16/27 anonim ***** válasza:

Első sorban a függőség, ha hosszú ideig nem gyújtok rá(pl.: reggel gyújtottam rá, aztán legközelebb csak dél után) szóval ha sokáig nem cigizek, belülről iszonyatos érzés kínoz, amit csak a cigi tud enyhíteni.

Egyébként meg felemelő érzés, egyszerűen nem tudom leírni, de csodálatos érzés, imádok dohányozni.

Lassan 40éve, hogy cigizek. Még anno 20évesen kezdtem, most meg már a 60felé haladok, és semmi bajom nincs tőle.

2009. dec. 26. 03:38
 17/27 A kérdező kommentje:
a dohányosok korán halnak meg
2009. dec. 26. 10:49
 18/27 anonim ***** válasza:

ne általánosíts....

nagyapám nagyon erős dohányos, már 89 éves, de még él. és dohányzik. nagyanyám sosem dohányzott, de már halott.

2009. dec. 26. 11:52
 19/27 anonim ***** válasza:

10 évig dohányoztam, de imádom a szagát még mindig pedig már leszoktam.

Amúgy semmire nem jó.

2009. dec. 27. 01:36
 20/27 anonim válasza:

Igazad van,tényleg büdös,és pénzért veszem a betegséget,de leszokóban vagyok már,engem megnyugtatott.

Egyébként kicsit unalmas,hogy mindig a dohányosokkal van elfoglalva mindenki,megfizetjük az árát a cigarettának,szinte sehol sem gyújthatunk rá.Amúgy a sok tág pupillájú tizenéves senkit sem zavar,vagy az alkoholisták akik maguk alá piszkítanak az utcán?

Még ingyen elvonó is jár nekik és sajnálni kell őket,mert szerencsétlenek.

Mindenki maga dönti el mivel rongálja magát,cigi,drog,pia izomnövelő szteroidok,nyugtatók alkohollal,stb.

Engem is zavar mások gusztustalan szokása,de nekem is van, nem az én dolgom egy felnőtt embernek megmondani mi a helyes.Neked semmi olyan dolgod nincs,ami másokban ellenérzést vált ki?

2009. dec. 27. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!