Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan tegyem le a cigit?...

Hogyan tegyem le a cigit? Nektek hogy sikerült?

Figyelt kérdés
36 éves nő vagyok,24 éve dohányzom.Kétszer abbahagytam,de csak pár hétre.Nem fulladok,nem köhögök (még),de utálom hogy büdös vagyok és minden pénzem erre megy el.Adjatok tanácsot légyszi!
2014. ápr. 25. 08:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Én ebben nagyon óvatos vagyok. Mindig úgy teszem le, nehogy valami meggyulladjon tőle, ha megfeledkeznék róla.

Komolyra fordítva, ahoz nagyon erős akarat kell, ami kevesekben van. A módszer pedig több is van. Az e-cigitől kezdve, akupunktúrán keresztül a reikiig, stb. Google baraátunk többet tud.

2014. ápr. 25. 08:38
 2/4 anonim ***** válasza:
82%
Szia! Lassan 16 éve abbahagytam. És nem kellett semmilyen segítség sem. Sokat szívtam. Nem volt elvonási tünetem és másnak sincs, csak saját magát programozza erre. Határozd el, hogy többet nem gyújtasz rá! Ennyire egyszerű. Bár mondvacsinált kifogásokat létre tud hozni az ember az elméjében bármikor. Ez a legnagyobb gond. És nem óhajtja elfogadni, hogy hazudik önmagának. Te döntöd el, hogy abbahagyod vagy sem. Csak Te kellesz hozzá!!! Senki és semmi más nem szükséges!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014. ápr. 25. 08:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem használtam semmilyen segédeszközt, segítséget. Egyszerűen elhatároztam, hogy nem fogok cigizni. Engem is zavart, hogy büdös leszek. Fura dohányos voltam, mert cigizni szerettem, de a füstöt nagyon utáltam :)

Ez az elhatározás nálam egybeesett azzal, amikor az éttermekből, szórakozóhelyekről is kitiltották a dohányzást, úgyhogy társaságban sem volt nehéz megállni. És pont a párom is akkor kezdett el leszokni. Egy ideig hiányzott nagyon, de nekem segített, hogy sok helyen már nem lehet rágyújtani. Utcán meg korábban sem szerettem dohányozni. Néha rám jött, hogy elszívok egy szálat otthon az udvaron, de már nem esett olyan jól, és még büdösebbnek éreztem, úgyhogy valahogy "ráuntam", már nem okozott örömet.

2014. ápr. 25. 08:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Én Allan Carr könyvét olvastam, megvilágosodtam és nemdohányossá nyílvánítottam magam.
2014. ápr. 25. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!