Hogyan tegyem le a cigit? Nektek hogy sikerült?
Én ebben nagyon óvatos vagyok. Mindig úgy teszem le, nehogy valami meggyulladjon tőle, ha megfeledkeznék róla.
Komolyra fordítva, ahoz nagyon erős akarat kell, ami kevesekben van. A módszer pedig több is van. Az e-cigitől kezdve, akupunktúrán keresztül a reikiig, stb. Google baraátunk többet tud.
Nem használtam semmilyen segédeszközt, segítséget. Egyszerűen elhatároztam, hogy nem fogok cigizni. Engem is zavart, hogy büdös leszek. Fura dohányos voltam, mert cigizni szerettem, de a füstöt nagyon utáltam :)
Ez az elhatározás nálam egybeesett azzal, amikor az éttermekből, szórakozóhelyekről is kitiltották a dohányzást, úgyhogy társaságban sem volt nehéz megállni. És pont a párom is akkor kezdett el leszokni. Egy ideig hiányzott nagyon, de nekem segített, hogy sok helyen már nem lehet rágyújtani. Utcán meg korábban sem szerettem dohányozni. Néha rám jött, hogy elszívok egy szálat otthon az udvaron, de már nem esett olyan jól, és még büdösebbnek éreztem, úgyhogy valahogy "ráuntam", már nem okozott örömet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!