Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Úgy néz ki ebben a hónapban...

Úgy néz ki ebben a hónapban nem sikerült a baba. Hogy tegyem túl magam rajta?

Figyelt kérdés

4 napja mensis görcseim vannak.Ma vagyok a 15. vagy a 11. dpo-n.Két napja össze szedtem egy kis gombás fertőzést :(

Ma reggel mosakodásnál önvizsgáltam magam,a fertőzés véget és láttam,pár piros "hámlás" jellegűt,mensi előjelt.

Ki vagyok bukva :(

2012. máj. 10. 05:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem neked kéne önvizsgálódni,ha csak nem vagy orvos.Mióta akartok babát?
2012. máj. 10. 06:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Úgy hogy következő hónap új remény.

Nekem ez a 9. hónap hogy úgy néz ki megint nem sikerült. Pedig állítólag minden rendben van velem is és a párommal is. De már clostilbegytet írt fel a dokim.

Hja az hozzáteszem hogy már 2-szer szültem. De a 2. terhességem tragédiával végződött mert sürgősségi császárral koraszülésem volt és a babánk mindössze pár napot élt.

Szóval már szültem, tehát meddő nem lehetek.

Mégis valami miatt nem sikerül.

Én is érzek már menzis görcsöket, semmi terhességre utaló jelem nincs, ma vagyok a 28. ciklusnapon, tehát bármikor megjöhet.. sajnos.. de ez van. Nem tudok mit csinálni mégha sírógörcsöt is kapnék akkor sem történne semmi változás.

Úgyhogy következő hónap egy új reményt ad. Addig pedig lefoglal a munkám maximálisan.

2012. máj. 10. 06:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Mióta próbálkoztok?
2012. máj. 10. 08:41
 4/7 anonim ***** válasza:

Új hónap, új esélyek.

A 7.-9. hónap környékén én is kibuktam egy párszor, azóta nem. Kár elkeseredni, mert az nem segít. Nekünk 1 éve nem sikerül, most derült ki a probléma, kezelik aztán újra jönnek az új esélyek.

2012. máj. 10. 09:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem is megjött, pedig nagyon bíztam benne! Én 5 és fél éve szeretnék babát, de még mindig semmi. Ne add fel! Nem szabad! Erősnek kell lenünk!
2012. máj. 10. 10:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Attól függ mióta próbálkoztok.

Nekünk 9-10 hónap próbálkozás után jött össze a baba, már pont orvoshoz akartam fordulni, mikor kiderült hogy terhes vagyok.

Nekem egyébként azt mondta a doki, hogy min. 1 év próbálkozás kell, mire érdemes kivizsgálást kezdeni, sőt, volt aki 2 évet mondott...

Egyedül csak egy fizetős helyen a magánnőgyógyász akart elküldeni mindenféle vizsgálatra, amik - mint utóbb kiderült - teljesen feleslegesek lettek volna. Persze sokat keresett volna rajta...

2012. máj. 10. 11:17
 7/7 anonim ***** válasza:
5 sikertelen hónapon vagyunk túl,ez a 6. hónap,hogy próbálkozunk! Én még nem törtem le,az majd a 12. hónap után jön! Addig nem aggódok,1 év a normális,hogy össze jöjjön! Bár néha sírni tudnék egy babáért,de ez csak mensi elötti 1-2 nap! Én még hozzátok képest nem panaszkodhatom! :)
2012. máj. 10. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!