Úgy néz ki ebben a hónapban nem sikerült a baba. Hogy tegyem túl magam rajta?
4 napja mensis görcseim vannak.Ma vagyok a 15. vagy a 11. dpo-n.Két napja össze szedtem egy kis gombás fertőzést :(
Ma reggel mosakodásnál önvizsgáltam magam,a fertőzés véget és láttam,pár piros "hámlás" jellegűt,mensi előjelt.
Ki vagyok bukva :(
Úgy hogy következő hónap új remény.
Nekem ez a 9. hónap hogy úgy néz ki megint nem sikerült. Pedig állítólag minden rendben van velem is és a párommal is. De már clostilbegytet írt fel a dokim.
Hja az hozzáteszem hogy már 2-szer szültem. De a 2. terhességem tragédiával végződött mert sürgősségi császárral koraszülésem volt és a babánk mindössze pár napot élt.
Szóval már szültem, tehát meddő nem lehetek.
Mégis valami miatt nem sikerül.
Én is érzek már menzis görcsöket, semmi terhességre utaló jelem nincs, ma vagyok a 28. ciklusnapon, tehát bármikor megjöhet.. sajnos.. de ez van. Nem tudok mit csinálni mégha sírógörcsöt is kapnék akkor sem történne semmi változás.
Úgyhogy következő hónap egy új reményt ad. Addig pedig lefoglal a munkám maximálisan.
Új hónap, új esélyek.
A 7.-9. hónap környékén én is kibuktam egy párszor, azóta nem. Kár elkeseredni, mert az nem segít. Nekünk 1 éve nem sikerül, most derült ki a probléma, kezelik aztán újra jönnek az új esélyek.
Attól függ mióta próbálkoztok.
Nekünk 9-10 hónap próbálkozás után jött össze a baba, már pont orvoshoz akartam fordulni, mikor kiderült hogy terhes vagyok.
Nekem egyébként azt mondta a doki, hogy min. 1 év próbálkozás kell, mire érdemes kivizsgálást kezdeni, sőt, volt aki 2 évet mondott...
Egyedül csak egy fizetős helyen a magánnőgyógyász akart elküldeni mindenféle vizsgálatra, amik - mint utóbb kiderült - teljesen feleslegesek lettek volna. Persze sokat keresett volna rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!