Van akinek sikerült a baba fél éven belül gyertyázás nélkül is?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 25. 19:26
1/12 anonim válasza:
Igen!! 5 hónapban sikerült.
22hkm
2/12 anonim válasza:
Mind a 2 összejött 2, iiletve 3. hónapban, semmi ilyen izé nem kellett.
4/12 anonim válasza:
Az első a 4. hónapban, a második a másodikban:)
5/12 anonim válasza:
Igen, az első baba az első hónapban, de elvetéltem.
A második baba a 3. próbálkozós hónapban jött össze mindenféle praktika elhagyása után. :)
6/12 anonim válasza:
Mindhárom teherbeesésem gyertyázás nélkül sikerült.Nem feltétlenül szükséges,elég,ha utána egy picit ölelkeztek és nem rohansz azonnal a fürdőszobába:)
7/12 anonim válasza:
Igen, első a 2. hónapban, a második egyből mindenféle extra tevékenység nélkül jött össze. Csak magamat figyeltem, hogy mely napokon voltam termékeny, de ezt is mindenféle teszt nélkül.
Ja és persze nem stresszeltünk azon, mikor jön össze.
8/12 anonim válasza:
Igen,az első baba a 3.hónapban
második baba 4.hónapban
harmadik baba 2.hónapban
9/12 A kérdező kommentje:
Egy hónap próbálkozás után jóhogy nem stresszeltetek mikor jön össze :)
2012. ápr. 25. 21:15
10/12 anonim válasza:
Ja, igen, azt hiszem igazad van. Valószínűleg a legtöbb pár (nő) nem úgy indul neki, hogy azonnal rástresszel a babára. Csak 4-6-8-10 hónap után már csak mondani könnyű, hogy "ne stresszelj a teherbeesésen"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!