Van EGY flashelt psp-m. Sikerült is az olyan játékokat tenni rá ahol van egy olyan mappa hogy ISO és abban egy CSO fájl. De volt olyan ahol egy olyan mappa volt hogy PSP_Game. Abban pedig sok mappa és fájl. Ott hogyan tegyem rá a psp-re a játékokat?
van EGY flashelt psp-m és szeretnák rá játékokat tenni.
Sikerült is az olyanoknál ahol van egy olyan mappa hogy ISO és abban egy CSO fájl. De volt olyan ahol egy olyan mappa volt hogy PSP_Game. Abban pedig rengeteg mappa és fájl. Na ott hogyan tegyem rá a psp-re a játékokat?
Nekem a psp-n lévő memó karin alapbol 6 mappa van.
ISO, MP_ROOT, MUSIC, PICTURE, PSP, VIDEO.
Az ISO mappában van még nekem egy VIDEO mappa.
Én a játékokat az ISO mappába rakom, de nem a benne lévő VIDEO-ba, csak mellé. Remélem érteni.
Hát arról gőzöm sincs mi lehet vagy mit töltöttél le vagy honnan van ez neked.
Én innen töltök le játékot:
www.gamestorrents.com
figyelj le akartam tölteni www.gamestorrents.com-ról psp játékot de amikor letöltöttem rá akartam tenni a psp-re de láttam hogy a letöltésben van egy csomó winrar file.HOgy tegyem bele azt a játékot az ISO mappába? Vagy melyik fájlt másoljam az ISO-ba a sok közül?
ELőre is kösz. Kérlek válaszolj fontos lenne.
tehát...én is erről az oldalról töltök...annyi az egész hogyha nem név szerinti soorendbe van(gondolok igy a winrar fájlra+kiterjesztésnél van hogy r06, r09 bla-bla) tedd sorrendbe hogy az r00-ás kiterjesztéslegyen legelöl a winrar fájlokban. rákatt az r 00ra és nyomsz egy alt+f9-et. és máris ott(ha nem máris hát pár perc) lesz isoban vagy csoban a fájlod
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!