Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért van ez mostanában ha...

Miért van ez mostanában ha füvezek?

Figyelt kérdés
Amikor elkezdtem szívni akkor nagyon tetszett kacagtam mindenen jól éreztem magam mostanában meg azt érzem mintha egy szerencsétlen lennék amikor be vagyok állva semmit nem tudok normálisan megcsinálni szótlanabb is lettem csak ülök a társaságba már kezd zavarni pedig szeretek szívni de így rossz

2014. ápr. 21. 21:51
1 2
 11/11 anonim válasza:

Azért nem hat, mert a szervezeted egyrészt telítődött, másrészt ellenállóvá - rezisztenssé - vált. Ez amiatt van, hogy túl gyakran, és/vagy túl sokat szívtál egyszerre. A napi mennyiség, ami mellett még frankón tdod csinálni a dolgaidat, elfér a körmöd alatt, vagy a társaságban 1-2 slukk.

Sokan nem tudják ezt és kipróbálnak mást is, ezért hívják kapudrognak, ami nem a fű hibája, hanem a felvilágosítás hiányáé.

A boldogság alapja az erény, az erény alapja a mérték.

2016. febr. 8. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!