Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért népszerűbb mostanában a...

Miért népszerűbb mostanában a kézzel sodrott cigi, mint a készen vett? Miért terjedt el az előbbi ennyire?

Figyelt kérdés
2014. jan. 17. 22:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Olcsóbb.
2014. jan. 17. 22:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Mert egy ezres felett van már egy doboz ciki ára.
2014. jan. 17. 22:43
 3/8 anonim ***** válasza:
cigi ára, és ez elég ciki
2014. jan. 17. 22:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Egyértelműen az ára miatt
2014. jan. 18. 06:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Ilyen butaságot kérdezni. Az ára miatt természetesen. Egy doboz cigi 1000ft a töltött meg kijön 4-500 forintból.
2014. jan. 18. 07:02
 6/8 A kérdező kommentje:

"Ilyen butaságot kérdezni. Az ára miatt természetesen. Egy doboz cigi 1000ft a töltött meg kijön 4-500 forintból."

Miért butaság? Honnan kéne tudnom? Életemben egy szál cigit sem vettem. Nem látok bele az árakba, csak annyit láttam, hogy régen mindenkinek dobozos volt, ma meg már mindenki zacskóban veszi a dohányt és kézzel sodorja.

De ha ez olcsóbb, akkor miért nem így csinálták eddig is?

Amúgy miért úgy sodorják, hogy beleteszik a dohányt és összetekerik? Én úgy csinálnám, hogy megformálnám először a hengert, és tölcsérrel beletölteném a dohányt, amíg megtelik.

2014. jan. 18. 10:30
 7/8 anonim ***** válasza:

többen töltik, mint sodorják egyébként

és azért nem csinálták így már régebben is, mert a dobozos jobb és kényelmesebb készen megvenni, mint szarakodni a töltéssel/sodrással

2014. jan. 18. 15:31
 8/8 anonim válasza:
azért nem hengereznek mert azt nehezebb megoldani hogy üres cp-t hengerre csináld(jó is legyen)
2014. jan. 23. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!