Miért van ez mostanában ha füvezek?
A fű előhozza a lappangó elmebetegségeket.
Így jártál, de folytasd csak nyugodtan, csak rosszabb lesz.
Én is fűvel kezdtem, de aztán már nem volt jó, ezért inkább áttértem arra, hogy a szekrényben önkielégítek női bugyiban, és közben fojtogatom magam egy övvel.
Ez most elég jó, de érzem, hogy innen is tovább kell majd lépni.
ne írkáljatok hülyeségeket, ha semmit nem tudtok a témáról.ez még nem elmebetegség egyszerûen arról van szó, hogy a közhiedelemmel ellentétben a thc hatása nem az, hogy kacagsz mindenen. A thc azt a lelki állapotot fokozza amiben éppen cagy, tehát, ha kezdõ füves vagy és alapjàraton jó a hangulatod, tudod, hogy ép roszban sántikálsz, làzadsz stb stb egy "fokozott örömteli" állapotban mindenen kacagás lesz a vége, de ha már hozzászoksz, szinte a mindennapjaid része alapjáraton bármi miatt depis a hangulatod, akkor azt fogja fokozni, így aztán befordulsz, és minden igaz lesz rád amit leírtál. Kísérletezgess, más más helyeken szituációkban, más emberekkel, esetleg szex elõtt... ès meglátod olyan élmènyeid lesznek amikre egész életedben emlékezni fogsz... Érdemes a zenével is kísérletezgetni, könnyen elõfordulhat, hogy betépve utálod amit józanon szeretsz ès fordítva...
15 éve szívom, kérdezz, ha van mit.
a mentális betegségeimrõl is tudnék kisregényt írni, mielõtt bárki azthiszi, csak terjesztem itt az igét :)
Próbáld ki hogy csak egy mély slukkot tolsz és nem többet.
A túl sok szívás kontraproduktív. Lődd be az ideális mennyiséget, ne a haverokra hagyatkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!