Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért van ez mostanában ha...

Miért van ez mostanában ha füvezek?

Figyelt kérdés
Amikor elkezdtem szívni akkor nagyon tetszett kacagtam mindenen jól éreztem magam mostanában meg azt érzem mintha egy szerencsétlen lennék amikor be vagyok állva semmit nem tudok normálisan megcsinálni szótlanabb is lettem csak ülök a társaságba már kezd zavarni pedig szeretek szívni de így rossz

2014. ápr. 21. 21:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
44%

A fű előhozza a lappangó elmebetegségeket.

Így jártál, de folytasd csak nyugodtan, csak rosszabb lesz.

2014. ápr. 21. 21:58
 2/11 anonim válasza:
69%
Régen füveztem velem is volt hasonló,de azután kipróbáltam az LSD-t és mindent megoldott.
2014. ápr. 21. 22:00
 3/11 anonim válasza:
75%
Nem vagyok a téma szakértője de ez valószínüleg azt jelenti hogy a szervezeted valamennyire már "megszokta" és az az adag amit például legelső alkalommal szívtál már korántsem fogja kiváltani ugyanazt a hatást most mint akkoriban. Ilyenkor van az hogy az ember erősebb drogokhoz nyúl és függővé válik. Csak ajánlani tudom hogy szokj le minnél előbb.
2014. ápr. 21. 23:09
 4/11 x) ***** válasza:
51%
Nem tudom pontosan, hogy milyen anyag és az agyad melyik részében, de a fűből bizonyos anyagok megragadnak az agyadban elég hosszú ideig. Azt hiszem az agyadnak ez a része felelős a jó közérzetért, stb. Szóval ez a sok cucc ami lerakódik elég sokáig ott marad, és utána egyre nehezebben leszel boldog. A szervezeted hozzászokik ennek az anyagnak az jelenlétéhez és egyre több kell neki, hogy újra jól érezd magad. Ezért is szoknak rá sokan, mert már az átlagos közérzetet sem tudják elérni fű nélkül. Szóval nem ártana leállni vele legalább egy pár hónapra.
2014. ápr. 22. 00:08
 5/11 anonim ***** válasza:
És ez mennyi idő amíg elmúlik? Csak mert én is kisebb depresszióban vagyok pedig már 2-3 hónapja nem szívtam.
2014. ápr. 22. 00:59
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is fűvel kezdtem, de aztán már nem volt jó, ezért inkább áttértem arra, hogy a szekrényben önkielégítek női bugyiban, és közben fojtogatom magam egy övvel.

Ez most elég jó, de érzem, hogy innen is tovább kell majd lépni.

2014. ápr. 22. 01:08
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
#6 Ez most komoly?:DDD Atyaisten...
2014. ápr. 22. 01:27
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

ne írkáljatok hülyeségeket, ha semmit nem tudtok a témáról.ez még nem elmebetegség egyszerûen arról van szó, hogy a közhiedelemmel ellentétben a thc hatása nem az, hogy kacagsz mindenen. A thc azt a lelki állapotot fokozza amiben éppen cagy, tehát, ha kezdõ füves vagy és alapjàraton jó a hangulatod, tudod, hogy ép roszban sántikálsz, làzadsz stb stb egy "fokozott örömteli" állapotban mindenen kacagás lesz a vége, de ha már hozzászoksz, szinte a mindennapjaid része alapjáraton bármi miatt depis a hangulatod, akkor azt fogja fokozni, így aztán befordulsz, és minden igaz lesz rád amit leírtál. Kísérletezgess, más más helyeken szituációkban, más emberekkel, esetleg szex elõtt... ès meglátod olyan élmènyeid lesznek amikre egész életedben emlékezni fogsz... Érdemes a zenével is kísérletezgetni, könnyen elõfordulhat, hogy betépve utálod amit józanon szeretsz ès fordítva...

15 éve szívom, kérdezz, ha van mit.

a mentális betegségeimrõl is tudnék kisregényt írni, mielõtt bárki azthiszi, csak terjesztem itt az igét :)

2014. ápr. 22. 10:36
 9/11 anonim ***** válasza:
Velem is szokott lenni ilyesmi. Szerintem az van, hogy megszoktam már magát az érzést, így már nem olyan izgalmas maga a folyamat. Ezért aztán vagy nagyon beleélem magam valamibe, vagy, ami egyre gyakrabban van, magamat kezdem figyelni. Az élet dolgain gondolkodom, de újra és újra visszatérek magamhoz, a saját működésemhez, gondolkodás módomhoz. Egyfelől jó, mert úgy érzem, sokat fejlődtem már, eléggé jól tisztában vagyok a dolgokkal. Másfelől viszont jár ezzel egy enyhe depressziós érzet is, olyan szomorkás. Néha tényleg nehéz emiatt "élveznem" a hatást. Talán azért is, mert már függetleníteni tudok a hatástól. Nem tudom, hogy ez így mennyire érthető, nehéz szavakba önteni ezeket a dolgokat :D
2014. ápr. 22. 22:49
 10/11 anonim válasza:

Próbáld ki hogy csak egy mély slukkot tolsz és nem többet.

A túl sok szívás kontraproduktív. Lődd be az ideális mennyiséget, ne a haverokra hagyatkozz!

2014. máj. 22. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!