Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért bánnak úgy a dohányosokk...

Miért bánnak úgy a dohányosokkal, mint a zsidókkal?

Figyelt kérdés

Kordonok mögé kell állni, elzárva a többi embertől, ha rá akar az ember gyújtani. Mondjuk a nem dohányzók ott mennek el a dohányosok mellett, mert arra van az út, valamelyik meg is áll a dohányosoknál. Akkor mi értelme?

Apropó dohányzás: [link]

Nevettek rajta? Látnátok, miként alázzák meg az embereket.

2014. ápr. 9. 20:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Valamiért nagy a hisztéria, aminek a fele sem igaz.

Nem egészséges a dohányzás, de nem is olyan káros, ahogy elhitetik az emberekkel.

2014. ápr. 9. 20:27
 2/17 anonim ***** válasza:
10%
Mint a zsidókkal? nem gondolod, hogy nem sikerült ez a hasonlat olyan nagyon jól?! nem jelölik őket, nincsenek dohányosok munkahelyét korlátozó törvények, nem zárják ki őket a politikából, ja, és nincsenek haláltáborok dohányosok számára. Legalább passzol a holokauszt 70. évfordulójához.
2014. ápr. 9. 20:33
 3/17 A kérdező kommentje:

Szemét a dohányos? Minek gyártották meg, ha tudták, hogy baj lesz belőle. Az emberek meg tudjuk milyenek. Azelőtt még reklámokban is voltak a cigaretták.

Majd lefilmezem és felteszem valahova, akkor látja majd az ember, hogy mi van.

2014. ápr. 9. 20:36
 4/17 anonim ***** válasza:
én amondó vagyok, hogy dohányzás ez az, de az már nem fontos hogy mű a kaja az ital még a zöldség-gyümölcs is vegyszeres... ott a szmog a sok sok káros kipufogóból kiáramló cucc, aaaz nem fontos, de a cigi az káros. Ha valaki azt mondaná nekem fúj te cigizel??? akkor az azt az embert jellemzi és nekem ilyen emberre nincs szükségem. mig én sportolok rendszeresen, ő meg el van hízva, addig nekem ne szóljon. Amugy meg a rák mindenkinek jelen van a szervezetében, van akinek nagyobb a hajlama rá, van akinek nem. volt olyan ember aki egész életében dohányzott és 90 évig élt, van aki meg 40-45 évesen meghal. Az én apukám 48évesen halt meg születési rendellenesség miatt, dohányzott, és minden szerve tökéletes állapontban volt. a TÜDEJE is, pedig 18éves kora óta dohányzott...
2014. ápr. 9. 20:37
 5/17 A kérdező kommentje:

Ha a népességcsökkentési tervet jól átgondoljuk, és megfelelő erőforrásokat és akciókat rendelünk hozzá, a stratégia valószínűleg sikeres lesz. A stratégiának két területre kell készülnie: a születésszám csökkentésre, és a halálozási számok növelésére. Végső célként pedig azt kell kitűzni, hogy 2020-ra a világ jelenlegi 6 milliárdos lakossága 4 milliárdra csökkenjen le. Ehhez el kell érni, hogy a népesség a 20 év alatt évente átlagosan legalább 100 millióval csökkenjen. A csökkenés legalább 90 %-ának - de ha lehet még többnek - a kevésbé fejlett világban kell megtörténnie.

Ez a születésszám csökkentésével és a halálozás gyorsításával oldható meg. A módszerek pedig - mint már említettük- nem lehetnek durvák,

2014. ápr. 9. 20:45
 6/17 A kérdező kommentje:

Ezelőtt 10, 20 éve reklámozták a cigarettát is a tv-kben. Az 50-es években a filmekben egymás után gyújtottak rá.

Most jött a megmentő, az Unió: Dohányosok szabályozása, iskolákban egészségesen kell főzni, Uniós rendelet.

Tehát van ebben az egészségben valami. Valami ebben sántít.

2014. ápr. 9. 20:47
 7/17 anonim ***** válasza:

Tehát, ha valaki megöl melletted egy gyereket, majd ellopja a mobilodat, akkor az nem bűn, hogy ellopja a mobilodat??

Ez olyan óvodás, "tudom, hogy rosszat csináltam, de tessék megnézni őt, na igen ő az igazi rossz nem én"

2014. ápr. 10. 06:37
 8/17 anonim ***** válasza:

Én a korlátozás előtt se dohányoztam nemdohányzók társaságában. A szórakozóhelyekről való kitiltásnak egyenesen örültem. Egyrészt kevesebbet szívok én is italozás közben, másrészt nem leszek büdös (olyan szinten, mint régen a zárt térben cigizés miatt).

Azzal viszont egyet értek, h egyesek úgy kezelnek a cigi miatt, mint vmi undorító élőlényt. Az ilyeneknek üzenem:

HELLÓ! NEM VAGYOK LEPRÁS, SE TÖMEGGYILKOS, CSAK DOHANYZOM!

2014. ápr. 10. 15:43
 9/17 anonim ***** válasza:

Kicsit valóban eltúloztad a hasonlatot, de amúgy értem mit szeretnél érzékeltetni, és egyetértek veled.

Rengeteg sz*ar anyaggal vesszük körbe magunkat a minndennapokban, nem a cigi a legkárosabb közülük.Az, hogy a fiatalok dohányzását vissza akarjuk fogni, teljesen korrekt dolog szerintem, én is taknyos kölyökként fogtam neki.

De kezd az lenni az elvárás, hogy aki dohányzik, az valami jellemtelen alak lehet csak.

2014. ápr. 10. 17:12
 10/17 anonim ***** válasza:
Ha felszáll a villamosra, egy csöves, aki összeszarta magát, akkor te odamész hozzá, vagy minél messzebb mész tőle. Ugyanezt érzik a nemdohányosok is, büdösek vagytok, és az emberek nem szeretik a büdöset.
2014. ápr. 10. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!