Lehet valamit kezdeni a dohányosokkal? Utálom, hogy a dohányos ismerőseim 3 méteres körzetben büdös van!
Ők nem érzik :) Az saját szagát vagy illatát mindig kevésbé érzi az ember, mint másokét.
Mondjuk én sem szoktam érezni másokon ennyire a cigit csak akkor, ha pont előtte szívott el egy szálat, illetve még azon lehet érezni, aki nagyon sokat dohányzik.
Nézd! Az ember maga válogatja meg az ismerőseit. Ha utálod őket, hát ne tartsd velük a kapcsolatot. Ennyi. Biztos ők is utálnak téged, amiért a szabad levegőn dohányzás után, mert máshol nem lehet, folyton szóvá teszed ezt nekik.
Amúgy én a Te fajtádat utálom dohányosként. Ki lettünk tiltva mindenhonnan, és már az is zavar titeket, ha szabad téren gyújtunk rá. Jó hogy nem várjátok el, hogy külön szigetre költözzünk. Csak mert zavar a szag. Engem is sokféle szag zavar, pl. számomra büdös parfüm, izzadtság szag, stb. Mégse háborgok folyton. /Ja, és nehogy azzal gyertek, hogy azzal nem árt senki senkinek, mert sokan allergiásak a parfümre, és tök betegek lesznek tőle./
Amúgy a dohányost nem zavarja a füst, hiszen nem érzi.
" Ha zárt térben cigizel, akkor ott mindenkinek az egészségét károsítod"
Áruld el nekem, hogy hol? Hol lehet zárt térben cigizni, és ha lehetne is valahol, és 10-ből 9 cigizik, akkor az aki félti az egészségét miért nem megy ki?
Az allergia miért lenne más?
Nem is lehet zárt térben dohányozni sehol sem.
Maximum otthon. De ott meg dönthetsz úgy, hogy olyannal, aki dohányzik a lakásban, nem a lakásán találkozol.
Ha valakivel közlöd hogy mosdatlan, büdös stb meg fog sértődni. Dohányosokkal ugyanez a helyzet (lásd hozzászólások). Az emberek általában nem szeretik beismerni saját butaságaikat így a dohányosok se hogy egy teljesen értelmetlen szenvedélyük van ami ráadásul káros és igénytelen. Mert milyen az aki társaságban fingik? Igénytelen.
Annyit tehesz hogy megválogatod ismerőseidet.
Én is utálom a dohányosokat. A szétdobálják a csikkeket és folyamatosan az utcán olyan helyen dohányoznak, ahol mások is sétálnak, ezzel rákényszerítve másokat a passzív dohányzásra. Én a helyedben nem barátkoznék vele. Én is megszakítottam a kapcsolatot minden ismerősömmel, aki elkezdett dohányozni...
Meg az egyik munkahelyemről azért is mondtam fel, mert a közvetlen munkatársaimnak borzasztó cigi szaga van.
Szerintem aki dohányzik az igénytelen gusztustalan ember és nem érdemlik meg, hogy barátkozz velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!