Mit lehetne tenni a dohányosokkal?
Hihetetlen, hogy annak aki nem dohányzik, semmi de semmi joga nincs!!! Reggeltől estig dohányfüstben úszik a lakásunk, mert az összes kretén erkélyszomszéd kijár bagózni és minden füst hozzánk száll be! És nincs máshoz jogom, mint hogy itt dühöngjek 6 hónapos terhesen!!!!!
Nincs erre valamilyen társasházi törvény vagy valami??? Állandó hányingerem van!
Nyugalom, nekünk kevesebb jogunk van, hisz minket tiltanak ki mindenhonnan.
Ha tudod azt az oldalt, ahonnan jöna füst, csukd be, szellőztess máshogy. Illatósító, mittomén, de ne csináld a feszkót feleslegesen!
beszéltem velük, eddig kb. százszor. Nyilván nagyívben lesz*rják, hogy passzív dohányzok terhesen.
Na drágáim, akik meg egyből azzal jönnek hogy én vagyok a hülye, csak annyit tudok üzenni, hogy bárcsak egyszer ti is leszoknátok a bagóról és rájönnétek milyen hányingerkeltő dolog a cigifüstöt szívni, még nem terhesen is. És gratulálok nektek, hogy egyből én vagyok a hibás! :DD Gondolom rengeteg elfojtott frusztrációt kell itt levezetnetek... :D
Nem inkább neked kell? Vegyél saját házat, oszt azt csinálsz benne amit akarsz. :)
Ja és soha életemben nem dohányoztam, sőt még csak alkoholt sem iszok.
Csak nem összeomlott benned a világ hogy nem kívételeznek veled mert terhes vagy és kiborult a bili? :)
Elnézést kérek a szomszédaid nevében is, hogy mernek cigizni az egyetlen tulajdonukban lévő szabadlevegőn lévő területen...
Szóljál nekik, hogy cigizzenek a pincében...
Most a feminista kismama front meg mindenkit lepontoz, figyeljétek meg.
Neked van a világgal bajod! Azért mert a hormonháztartásod a fején van, nem kellene szerencsétlen cigisekben is a rosszat keresni.
ÉN nem cigizek, csak idegesítenek az olyan nők, akik azt hiszik körülöttük, meg a gyerekük körül forog a világ.
NAGYON NEM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!