Hihetetlen, hogy annak aki nem dohányzik, semmi de semmi joga nincs!!! Reggeltől estig dohányfüstben úszik a lakásunk, mert az összes kretén erkélyszomszéd kijár bagózni és minden füst hozzánk száll be! És nincs máshoz jogom, mint hogy itt dühöngjek 6 hónapos terhesen!!!!!
Nincs erre valamilyen társasházi törvény vagy valami??? Állandó hányingerem van!
"Gondolom rengeteg elfojtott frusztrációt kell itt levezetnetek..."
És neked?
Dühöngve írod ki a kérdést, dühöngsz a válaszokon, dühös sértődött kommenteket írsz... Drágám, mondd meg mit csináljunk?
Nem dohányzom, soha nem is dohányoztam!
Csukd be az erkélyajtód! igaza van annak aki azt mondja 40 fokban nem kell nyitva lennie! Menj és sétálj egy parkban a jó levegőn, de gondolom ez neked nem jó válasz mert akkor hol vezetnéd le az elfojtott frusztrációd?
2010. júl. 18. 14:27
12/26 anonim válasza:
Nem dohányzok, de dohányoztam. Nagyon utálom amikor a pofámba és a gyerekeim arcába fújják a bagó füstöt. Én sosem gyújtottam rá egy asztalnál ülve olyan nem dohányzó mellett, akit zavart a bagószag. És azt, hogy zavarja-e nem én döntöttem el, hanem megkérdeztem. Buszmegállóban, liftben, lépcsőházban, játszótéren, gyerekek társaságában pedig végkép nem. Azért az már durva, hogy a saját erkélyükön sem dohányozhatnak. Örüljünk neki, hogy ott és a saját lakásukban fúják! Azért van egy két érdekes válasz. Talán ne mi idegenek döntsük már el, hogy más (beleértve a gyerekeket is), akar-e passzív dohányozni. És talán nem hal bele senki sem egy kis figyelmességbe egy terhes nővel vagy egy gyerekkel szemben.
2010. júl. 18. 14:33
13/26 anonim válasza:
Utolsó most akkor mit is akarsz mondani? Először dohányozhat a saját háza erkélyén, aztán meg felháborító hogy nem figyel másra? A kérdezőnek nem az a baj hogy közterületen a képébe fújják hanem a saját házukban!
2010. júl. 18. 14:37
14/26 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Remélem a szomszédokkal nem ilyen fúriaként beszéltél, mert akkor nem csoda, hogy tesznek rá.
2010. júl. 18. 14:53
15/26 anonim válasza:
Tudod kedves kérdező,a kipufogógáz szerintem sokkal károsabb+a gyárak füstjei. Elöször iktasd ki a forgalmat,utána zárasd be a gyárakat és csak ezután foglalkozz az erkélyszomszédokkal.
2010. júl. 18. 15:12
16/26 anonim válasza:
Milyen társasházi törvény? Hogy ne dohányozzon a saját ingatlanjában? Vannak kávézók és szórakozó helyek ahol be lehet tiltani és be is tiltották nagyon sok helyen, játszótéren közterületen úgyszintén, ez az elmúlt hetekben lépett érvényben! Mond mit akarsz még? Ők dohányoznak és az utcán nem lehet. Miért nem te sétálsz a jó levegőn ahelyett, hogy az erkélyen dühöngenél!
2010. júl. 18. 15:20
17/26 anonim válasza:
Én dohányzom, megértem, ha valaki nem akarja szívni, de könyörgöm, saját lakás. Nem lehet mindig mindent úgy megoldani, hogy az összes embernek mindig, mindenhol jó legyen. Ez az átka a társasházaknak, kénytelen mindenki igazodni valakihez, de pl. mivel írtad, hogy sokan cigiznek, ne várd el, hogy mindenki csak hozzád igazodjon.
2010. júl. 18. 15:44
18/26 anonim válasza:
De szeretnék a szomszédod lenni :) Egész nap csak dohányoznak az erkélyen és semmi dolguk... óóóóóóó de jo nekik :) Mondjuk már leszoktam, de soha nem volt olyan napom, hogy egyhuzamban egész nap dohányozzak... Sőt terhesen arra sem volt időm, hogy dühöngjek a lakásomban a szomszédok miatt, mert hétfőtől szombatig dolgoztam, vasárnap pedig rendeztem a saját életem és nagyokat sétáltam. Szoval téged is irigyellek...
Biztosan te is csinálsz olyat ami a szomszédoknak nem tetszik...Tessék szépen elgondolkodni ezen..
2010. júl. 18. 16:15
19/26 anonim válasza:
Hisztis liba...
2010. júl. 18. 17:47
20/26 anonim válasza:
Társasházban élsz, szokj hozzá, hogy vannak szomszédaid. Én dohányos vagyok, a konyhaablakban cigizem, senkit nem izgat. A fölöttem lakó meg minden étkezés után úgy kel fel az asztaltól, hogy nem emeli fel a széket. Most puffoghatnék, hogy de utálok reggel hatkor erre ébredni, de mit tudok csinálni? Alattam meg egy kiskölyök lakik (14 éves kb.), aki naphosszat ugyan azt az idegesítő számot hallgatja baromi hangosan. De abbahagyná vajon, ha hisztiznék? Nem. Társasház, ez van. Aki nem bírja elviselni, az költözzön ki a pusztába.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!