Snoop Dogg vaporizer megéri?
Figyelt kérdés
Üdva kérdésem az lenne,hogy szerintetek megéri megvennem ezt a vaporizert.Aki nem tudná,a fű fogyasztásának,a szájon át történő után talán ez a legegészségesebb módja,mivel nincs füst.Nem azt várom h kioktassatok,aki nem akarja ne szívja!Azok véleményére lennék kiváncsik akik már próbálták esetleg,vagy ehez hasonló kütyüt.
előre is köszönöm a válaszokat
2014. márc. 20. 16:03
11/16 anonim válasza:
A kici kinai occó a kulcs (pl. Fasttech,...stb.). :)
12/16 anonim válasza:
Nagyszerű... vitatkozhatunk az e-cikgikről, és azok árairól, de nem ez volt a kérdés...
Mindamellett lehet nektek egy aksi+porlasztónál kezdődik az e-cigi, de aki picit is rákap az ízére, az bizony mod-ok feszszabájozós méregdrága készülékek felé fog orientálódni.
13/16 anonim válasza:
Nekem is ott kezdődött.. meg neked is. Rákaptam az ízére, és igen, vettem feszültségszabályzós készüléket, de nem méregdrágán (4000 Ft-ért zsír újat, valakinek nem kellett az 1100-as Twistje..). Mindent meg lehet oldani.. ecigiforum.com <- ha még esetleg nem ismered, ajánlom, venni eladni bármit, bármikor, bárkinek, aki fent van. Azért nem túl drágán is vannak nagyon jó, kielégítő cuccok. :)
14/16 anonim válasza:
Én januárba jártam amerikában ahol is volt szerencsém egy szerintem pont ilyen cuccot kipróbálni és nem hittem el hogy ilyen van,megmondom őszintán olvasva kommenteket semmit nem értek.Én nem akarok semmit szabályzni állítgatni.összemorzsolod beszórod szívod,ennyi.emellett a design elbaszott jó,és egy olyan ember adja hozzá a nevét mint snoop.Lehet van akinek nem éri meg,de ha kicsit is számítanak a külsőségek,és a "brand" akkor ez egy igenis jó egyszerű de annál hatásosabb készülék.mindenkinek szíve joga azt venni amit akar,de egy hétköznapi smoker igényeit kielégíti szerintem...
15/16 anonim válasza:
Tökmindegy mit tud, ha egyszer 35 dollárért is kapható, akkor 25 ezerért nem éri meg.
16/16 anonim válasza:
amit küldtél egy licit volt,ami végül 54 dollár lett,ehez hozzájön a szállítás ami amerikából megint nem olcsó,illetve a 27%áfa.40dollárért veszek tőled 100 at holnap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!