Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Snoop Dogg vaporizer megéri?

Snoop Dogg vaporizer megéri?

Figyelt kérdés

Üdva kérdésem az lenne,hogy szerintetek megéri megvennem ezt a vaporizert.Aki nem tudná,a fű fogyasztásának,a szájon át történő után talán ez a legegészségesebb módja,mivel nincs füst.Nem azt várom h kioktassatok,aki nem akarja ne szívja!Azok véleményére lennék kiváncsik akik már próbálták esetleg,vagy ehez hasonló kütyüt.

előre is köszönöm a válaszokat

2014. márc. 20. 16:03
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
2014. márc. 20. 16:07
 2/16 anonim válasza:
60%
Szia. Szerintem ezt a dolgot jóval olcsóbban is meg lehet oldani, ne ugorj bele rögtön a közepébe mindennek. Ajánlom ehhez az elektromos cigit, pár ezerért már lehet nagyon jókat venni, + egy drip kazánra lenne szükséged, amibe csak belerakod a cuccot (jelent esetben akkor a füvet) és szívod. Itt persze van füst, bár ez attól függ, meddig tartod bent a slukkot ;) Nézz utána ennek, ha már erre lenne a 25ezred, akkor oldd meg olcsóbban, és jobban (ráadásul ha veszel folyadékot, még füstölögni is tudsz, amihez jó ízek társulnak) :) Persze nem lebeszélni akarlak, ez is jó kütyü lehet!
2014. márc. 20. 16:36
 3/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod,alszom erre 1-et :)
2014. márc. 20. 19:56
 4/16 anonim ***** válasza:

Én ezt nem nézem többnek, mint egy elektromos cigarettának. Ugyanilyen összeállítást 10eFt-ból simán ki lehet hozni, viszont az nem mintás, meg kamu szöveges Snoop Dogg,...stb.

Ahogy az előző írta: drip trip kazán jó lenne a cucchoz, bár én azt sose próbáltam.

Szerintem nem bőven nem ér annyit, amennyiért hirdetik.

2014. márc. 20. 20:11
 5/16 anonim ***** válasza:

értelmes elektromos cigarettát nem kaptok 25000ből, maximum valami ego aksis kezdőknek való gagyi vackot.

Elektromos cigibe hiába raksz füvet semmilyen módon nem fog a hatóanyag kioldódni a ganjából és nem fog a fűtőszálra teleportálódni, csak jól összemocskolod a készüléket és takaríthatod ki belőle a kárbament mariskát.

A vaporízer pont arról szól, hogy közvetlen a belehelyezett "gyógynövényt" éri a hőhatás, így égéstermék nélkül tud kioldódni belőle a hatóanyag.

Egy valamire való vaporízert nem kapsz meg 25000ből erősen kétlem, hogy ezzel a készülékkel bármi hatást érnél el.

Elsőre én is valami hordozható dolgot akartam venni, így esett először a választásom a Iolite vaporizer-re átszámolva ft-re 40.000ft jól be is fürödtem vele, beleteszel 1 grammot szívod hogy behorpad a homlokod, és érzel valami hatást, a semminél jobb, de egyáltalán nem ajánlom senkinek. Ezért döntöttem, hogy a nem otthoni marihuána fogyasztáshoz maradok a sütinél.

aztán vettem egy nagyobb készüléket, amit csak otthon tudok használni, ez egyébként olcsóbb is, most hirtelen magyar oldalon a gomoa webshopján találtam 14990ft-ért, nos ez működik tökéletesen úgy rottyratesz belőle egy g, hogy azt se tudod hol vagy... :)

Amúgy itt Hollandiában nagyon sok embernek van vaporízere, a komolyabb készülékeket átszámolva 100ezer alatt nem kapod meg.

2014. márc. 21. 22:20
 6/16 anonim ***** válasza:

Amit venni akarsz, az 35 dolláros vacak:

[link]

2014. márc. 21. 22:47
 7/16 anonim ***** válasza:
2014. márc. 21. 23:08
 8/16 anonim ***** válasza:

#5:

De igen. Ki lehet jönni 25 ezer alatt egy jó ecigivel. Természetesen nem eGo-ra gondoltam, de egyébként nem értem miért kell fikázni, mikor egy kezdő nem ölhet bele több tízezer forintot, hogy aztán rájöjjön, hogy mégse tetszik neki az ecigi.

A eciginél is vapor -nek hívják, ezért gondolom, hogy egy és ugyanaz a kettő.

2014. márc. 22. 00:28
 9/16 anonim ***** válasza:
a vapor és a vaporízer olyan mint a ló és a lódarázs... nem azt mondom, hogy nem kapsz, bizonyos igényeket kielégítõ cigit 25 alatt, de egy komoly készülékgez a zsebedbe kell nyúlnod.
2014. márc. 24. 06:59
 10/16 anonim válasza:

Megfelelő helyen kell kutakodni. Egyik kommentelőnek, aki azt írta, hogy nem próbálta még a drip kazánt, annak mondom: PRÓBÁLD KI! Nem fogsz benne csalódni, elhiheted.

Másik kommentelőnek: Már nem azért, de én több készüléket is láttam már minőségi honlapokon: oxygain, evapor.hu stb oldalakon, ahol 25ezer alatt minőségi és nagyon jó cuccot lehet venni...nem tudom te hol élsz, szerinted mindenki 60-70ezres provari-val akarja kezdeni az ecigis karrierjét? Azt ajánlom nézz szét, és gratulálok, ha sikerült többet költened az ecigidre, mint eddig egy pár hónapnyi bagódra :D

Én pl 10ezer alatt összehoztam magamnak egy drip kazános feszültségszabályzós cuccot, és tökéletesen kielégíti az igényeimet... akit érdekelne ilyen lehetőség, írjon ide, és felvesszük a kontaktot.

2014. márc. 24. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!