Snoop Dogg vaporizer megéri?
Üdva kérdésem az lenne,hogy szerintetek megéri megvennem ezt a vaporizert.Aki nem tudná,a fű fogyasztásának,a szájon át történő után talán ez a legegészségesebb módja,mivel nincs füst.Nem azt várom h kioktassatok,aki nem akarja ne szívja!Azok véleményére lennék kiváncsik akik már próbálták esetleg,vagy ehez hasonló kütyüt.
előre is köszönöm a válaszokat
Én ezt nem nézem többnek, mint egy elektromos cigarettának. Ugyanilyen összeállítást 10eFt-ból simán ki lehet hozni, viszont az nem mintás, meg kamu szöveges Snoop Dogg,...stb.
Ahogy az előző írta: drip trip kazán jó lenne a cucchoz, bár én azt sose próbáltam.
Szerintem nem bőven nem ér annyit, amennyiért hirdetik.
értelmes elektromos cigarettát nem kaptok 25000ből, maximum valami ego aksis kezdőknek való gagyi vackot.
Elektromos cigibe hiába raksz füvet semmilyen módon nem fog a hatóanyag kioldódni a ganjából és nem fog a fűtőszálra teleportálódni, csak jól összemocskolod a készüléket és takaríthatod ki belőle a kárbament mariskát.
A vaporízer pont arról szól, hogy közvetlen a belehelyezett "gyógynövényt" éri a hőhatás, így égéstermék nélkül tud kioldódni belőle a hatóanyag.
Egy valamire való vaporízert nem kapsz meg 25000ből erősen kétlem, hogy ezzel a készülékkel bármi hatást érnél el.
Elsőre én is valami hordozható dolgot akartam venni, így esett először a választásom a Iolite vaporizer-re átszámolva ft-re 40.000ft jól be is fürödtem vele, beleteszel 1 grammot szívod hogy behorpad a homlokod, és érzel valami hatást, a semminél jobb, de egyáltalán nem ajánlom senkinek. Ezért döntöttem, hogy a nem otthoni marihuána fogyasztáshoz maradok a sütinél.
aztán vettem egy nagyobb készüléket, amit csak otthon tudok használni, ez egyébként olcsóbb is, most hirtelen magyar oldalon a gomoa webshopján találtam 14990ft-ért, nos ez működik tökéletesen úgy rottyratesz belőle egy g, hogy azt se tudod hol vagy... :)
Amúgy itt Hollandiában nagyon sok embernek van vaporízere, a komolyabb készülékeket átszámolva 100ezer alatt nem kapod meg.
Amit venni akarsz, az 35 dolláros vacak:
#5:
De igen. Ki lehet jönni 25 ezer alatt egy jó ecigivel. Természetesen nem eGo-ra gondoltam, de egyébként nem értem miért kell fikázni, mikor egy kezdő nem ölhet bele több tízezer forintot, hogy aztán rájöjjön, hogy mégse tetszik neki az ecigi.
A eciginél is vapor -nek hívják, ezért gondolom, hogy egy és ugyanaz a kettő.
Megfelelő helyen kell kutakodni. Egyik kommentelőnek, aki azt írta, hogy nem próbálta még a drip kazánt, annak mondom: PRÓBÁLD KI! Nem fogsz benne csalódni, elhiheted.
Másik kommentelőnek: Már nem azért, de én több készüléket is láttam már minőségi honlapokon: oxygain, evapor.hu stb oldalakon, ahol 25ezer alatt minőségi és nagyon jó cuccot lehet venni...nem tudom te hol élsz, szerinted mindenki 60-70ezres provari-val akarja kezdeni az ecigis karrierjét? Azt ajánlom nézz szét, és gratulálok, ha sikerült többet költened az ecigidre, mint eddig egy pár hónapnyi bagódra :D
Én pl 10ezer alatt összehoztam magamnak egy drip kazános feszültségszabályzós cuccot, és tökéletesen kielégíti az igényeimet... akit érdekelne ilyen lehetőség, írjon ide, és felvesszük a kontaktot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!