Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Vaponic, Vapbong vélemények?

Vaponic, Vapbong vélemények?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni magamnak ezek közül a vaporizerek közül.Nem tudom milyen,még soha nem próbáltam.Nagyon sokat hallottam róluk,hogy az ártalomcsökkentés miatt érdemes használni.
2014. febr. 9. 18:02
 1/2 anonim ***** válasza:
amit én próbáltam hollandiában, egy mikrohullámsütõ méretû piramis alakú valami volt, beletettünk kb 2-3grammor egy szemetesszák méretû zacskó lett rákötve amit felfújt levegõvel, azt szívtuk ki belõle 2 en, nagyon gyorsan ment mivel nem kapart semmi ilyesmi és lent is tudtuk tartani, a felénél kitaláltuk, hogy visszafújjuk a zacsiba a levegõt, 5-10 perc alatt úgy beszívtam mint még soha, picit para is volt. de ahhoz is szét voltam csúszva, hogy ráparázzak, még egy fával is beszélgettem pedig már nem voltam kezdõ, hogy bemagyarázzak magamnak olyan dogokat, amiket a fûtöl nem is érezhetek:)
2014. febr. 10. 08:51
 2/2 A kérdező kommentje:
Ez a Volcano tipus amit próbáltál.Sajnos ennek még nagyon magas az ára,sokan nem engedhetik meg maguknak.Ezért próbálnék valami olcsóbb,de megbízhatót venni,valami olyat,aminek nincs meghibásodási lehetősége.
2014. febr. 10. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!