Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Fűről vélemények?

Fűről vélemények?

Figyelt kérdés
Valamikor ki szeretném próbálni, de hallok róla jót és rosszat is... Aki próbálta, milyen véleménnyel van róla? Lehetőleg az első alkalomról írjatok. 17/F

2013. máj. 12. 01:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%
Haverom furán és viccesen érezte magát, alapból jó kedvben volt. Én filozofálni kezdtem az életről. Egyik haver szarul érezte magát tőle, mert alapból szar kedvben volt. Valakire nagyon hat, rám pl szinte egyáltalán nem.
2013. máj. 12. 01:17
 2/12 anonim ***** válasza:
67%
Kipróbáltam, nem tetszett. Vagyis csak csak marha szomjas és éhes lettem de semmi mást nem éreztem, sztem semmi értelme.
2013. máj. 12. 12:09
 3/12 anonim válasza:
74%
Ha herbált szívsz nem fog kiszáradni a szád, röhögsz és keresed az élet értelmét, de annak szerintem nagyon rossz az íze és nem is igazi cucc csak ratyi keverék. Az igazinak van egy kellemes illata és vagy beüt vagy nem. :D
2013. máj. 12. 12:43
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Ne próbáld ki, illegális és függő leszel tőle, hiába mondja a sok füves hogy nem káros, ők úgy mondják hogy imádnak füvezni és sokan napi szinten tolják. A boldogságot máshogy szerezd meg.
2013. máj. 12. 22:27
 5/12 anonim ***** válasza:
46%
Én azt mondom neked, hogy ha úgy érzed, van akaraterőd majd abbahagyni, akkor próbáld ki társaságban, közös bulikon együtt, mert nagyon jó hangulatot tud okozni, mindenen röhögtök, kellemesen ellazultok, a zenét és az ételeket jobban élvezitek (éhesek is lesztek tőle). De az is benne van a pakliban, hogy nem üt be, vagy ha szomorú vagy, akkor csak a depressziót fokozza, és nem érzed jól magad tőle. Más országokban legális, pl. ott van Hollandia, és az USA-ban is egy államban. Viszont ha rászoksz és naponta tolod, az baj, mert: a füstje rákkeltőbb, mint a síma dohányé, és ezt még fokozza az, hogy füstszűrő nélkül szívod dohánnyal keverve; az immunrendszert károsítja, stb. És az emlékezőképességet tompítja rövid, és hosszú távon (bár ez utóbbiról megoszlanak a vélemények, van aki szerint nem). Még egy fontos negatív hatás: sokaknál skizofréniát, paranoiát okoz hosszú távon. (Én is így jártam, kezeltek is, és ebből sok problémám volt, emiatt nem fektethettem be a pénzem a válság mélypontján, és kb. 50 millió Ft-tól estem így el, stb. Ezt nagyon bánom.) Arról nem is beszélve, hogy anyagilag tönkretesz, ha nem vagy gazdag, mert minden pénzed rá fogod költeni. Szóval: módjával, néha buliban lehet, de csak akkor ha elég akaraterőd van ahhoz, hogy abbahagyd, ha valami miatt kell. Csak akkor! Különben ne próbáld ki, mert a rabja leszel! Remélem segítettem.
2013. máj. 13. 01:06
 6/12 anonim ***** válasza:
52%
Még egy negatív hatás: az élet egyéb örömei megfakulhatnak, csak a fű okozta éleményre vágysz a nap minden órájában, és passzív leszel a dolgaiddal kapcsolatban: elhanyagolod a munkádat, családodat. Ki is rúghatnak a munkahelyről/suliból. Szóval vigyázz! Csak ésszel! üdv!
2013. máj. 13. 01:15
 7/12 anonim válasza:
100%

22:27

A sima fűre nem lehet rászokni,nem szintetikus,csak ha iszonyatos nagy élményt nyújt.

Mindenkire másképp hat,azt a hangulatot erősíti fel,ami épp rajtad uralkodik.

herbát ne szívj,mert annyi lesz neked. szétviszi a tüdőt.

2013. máj. 13. 20:49
 8/12 anonim ***** válasza:
fejezzuk mar be az ilyen fassagokat hogy azt az erzesd erositi fel amiben vagy..:Dez a vilag legnagyobb hulyesege ez nem papir!!! meg furol velemenyek.ha nem probaltad minek irsz ilyeneket hogy fuggoseget okoz??honnan tudod?
2013. máj. 15. 23:48
 9/12 anonim ***** válasza:

Hát nem túl jó hogy ki akarod próbálni de mind1.

18 éves voltam amikor először szívtam, fura volt mintha csökkent volna a súlyom és lebegtem volna... de nem eset jól ez a lebegés... 2. 3. alkalommal egyenesen sz@rul voltam... mint ha csak berúgtam volna... hányás, mi egyéb... szerintem semmi értelme, csak sz@rul éreztem magam tőle ráadásul marha drága is (szerencsére nem az én pénztárcámnak fájt sose). Szóval nekem negatív és nem is próbáltam többször, sőt a sima cigarettáról is már leszoktam 8 év után...

-egy 22 éves lány-

2013. máj. 17. 16:40
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
mert gyokerek vagytok es mindenre raparaztok..
2013. máj. 17. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!