Van valaki, aki olvasta Allen Carr könyvét, de nem szokott le, végül elment egy Allen Carr szemináriumra és az segített?
Többször olvastam a könyvet, hangoskönyvben is hallgattam, a dvd-t is megnéztem. Értem, átlátom az egészet, mégsem tudom fejben igazán elhatározni magam, így 1-2 napot bírtam csak ki cigi nélkül minden alkalommal.
Van valakinek tapasztalata, hogy miben más a szeminárium, mitől hatékonyabb? Segíthet akkor is, ha magát a módszert már kívülről fújom egyébként?
Nekem úgy sikerült leszokni, hogy kiírtam egy lapra a módszernek azt a lényegét, ami rám hatott, és elolvastam vagy felidéztem, amikor rá akartam gyújtani. Kb. 3 nap után teljesen megszűnt a sóvárgásom.
Kíváncsi vagyok, hogy a kérdező mit tart a módszer lényegének? Megosztanád velünk?
06:58 - köszönöm, hogy megosztottad, ez nagyon jó ötlet, ki fogom próbálni!
A módszer lényegét én úgy fogalmaznám meg, hogy egy szembesítés a függőségünkkel, annak minden apró momentumával, amit valahol mi magunk is tudunk, de mégsem akarunk tudomásul venni. Így feketén-fehéren leírva visszalátni segít(het) a miértek pontos felismerésében. És mint azt tudjuk, a felismerés fél siker, onnan már csak egy lépés a problémamegoldás. Csakhogy, ez a lépés nem is olyan könnyű, mint ahogyan azt a könyv próbálja elhitetni :(
19:21 - köszönöm, ezt a választ már az ügyfélszolgálattól is megkaptam. A kérdés itt kifejezetten arra irányult, hogy mások személyes tapasztalatai hogyan alakultak, járt-e valaki hozzám hasonló cipőben korábban, és mi lett a kimenetele.
(A megerősítő konzultáció vidéki lévén számomra nem túl vonzó opció, némi túlzással 3 bp-i út annyiba kerülne, mint maga a szeminárium.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!