Allen Carr szerint a nikotin 99%-a 3 hét alatt távozik a szervezetből. Akkor mennyi idő mire a 100%-a távozik?
Figyelt kérdés
Légy szíves ne százalékszámítást írjatok, mert tudom, hogy 1% kb. 5 óra, hanem tudományos választ. :)2013. dec. 29. 12:51
1/5 anonim válasza:
Nem tudsz százalékot számítani? Én számolgassak helyetted?:D
3/5 anonim válasza:
Én úgy tudom, és ezt is Allen Carr írta, hogy a nikotin szintje fél óra alatt a felére csökken a szervezetben (ezért gyújt rá az átlag dohányos félóránként, óránként). Na most, ha elkezdesz számolgatni, akkor elméletileg sosem jutsz a végére, hiszen minden számot tudsz felezni. Akkor elméletileg sosem ürül ki a szervezetedből teljesen a nikotin? :)
4/5 A kérdező kommentje:
#1 Tudok, oda van írva. 1% 5 óra, 100% 3 hét plusz 5 óra, de nem ezt kérdeztem. :)
#3 Így van, elméletileg sosem ürül ki. :D
2013. dec. 30. 19:28
5/5 anonim válasza:
Allen Carr nagyon téved(ett)! A nikotin folyamatosan ürül, és nem halmozódik fel. Ezért nincs is szükség kiürülési időt számolni. A három hét, meg egy nagy marhaság.
Alszol 8 órát és már teljesen "tiszta" is vagy!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!