Milyen dohányt, és hüvelyt javasoltok töltésre?
Figyelt kérdés
Mivel a kedvenc cigarettám ára lassan, de biztosan elérte az 1000 Ft-os "álomhatárt", így szeretnék átállni a töltésre, de a trafikban annyiféle dohányt, hüvelyt látok, hogy tanácstalan vagyok.
Eddig piros Multifiltert szívtam javarészt, de szeretem a kellemesen aromás cigiket is.
Szeretnék javaslatokat kérni milyen dohányt, és hüvelyt vegyek. (Dohányból ha tudtok, ízesítettet is mondjatok, ami jó lehet)
Mondhatok több fajtát is, kikísérletezem majd, melyik a jó.
Antidohányosok kíméljenek, előre is köszönöm.
2014. márc. 10. 19:45
1/3 anonim válasza:
Tabana és Tilbury.
Hüvely mindegy.
2/3 anonim válasza:
Piros Marlboro dohány piros Marlboro vagy Gizeh Silver Tip szenes hüvellyel
3/3 anonim válasza:
Javasolnám a Primus szénszűrős hüvelyt és mellé a Primus Cherry Vanillia (910 forint itt Szegeden a Mars téren)dohányt egy Primus töltővel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!