Én most 15 évesen koleszos lettem, kikerültem a szüleim kezei közül. Először csak a haverokkal néha-néha elszívtam egyet, mikor hazamentem nem is érződött semmi a ruháimon. Egyik hétvégén viszont valahogy előjött az a téma a szüleimnél, hogy cigizek-e, amire a válasz az volt, hogy néha :D Aztán egy hónappal később már meg is kérdezték, hogy naponta hányat szívok, mert kezd érződni rajtam :D erre a válasz pedig az volt már, hogy napi max 5. Karácsonyra (mivelnem volt semmi ötletem, hogy mit kérjek egy-két apróságon kívül) azt mondtam, hogy Djarumot (amiről tudni kell, hogy igen csak igényes és drága cigi) a szüleim azt mondták, hogy szó se lehet róla :D
Karácsonyra mégis kaptam 3 doboz djarumot :D
Az volt az első nap, mikor a szüleim előtt ki mertem menni cigizni....addig soha nem szívtam hétvégente. Azóta egyébként mindig kapok egy hétre egy doboz djarumot tipikus szülői felfogással-ha a gyerekem cigizik, akkor azt ne holmi munkáscigivel tegye, hanem minőségivel-, úgyhogy, ha azt nézem, hogy milyen könnyen lereagálták a szüleim, szerencsésnek mondhatom magam :D
Amúgy anyum még nagyon régen talán max egy évig dohányzott, de letette. Apám pedig eléggé dohányellenes.
Amúgy...még mielőtt félreértés lenne -nem vagyok függő, csupán élvezeti cikként tudok rá tekinteni- akármikor abba tudnám hagyni...de a többi dohányossal ellentétben én tényleg, mert volt rá példa, hogy 2 hétig nem szívtam és semmilyen elvonási tüneteim nem voltak, tovább is simán bírtam volna.
Ja, és, hogy ne megint a "menőzésből szívommal" jönnének még egyes kommentelők...nem tartom menőnek azt, aki cigizik. Én más miatt kezdtem el szívni.
Én még mindig nem mondtam el.:D Pedig 17 vagyok..
Bár nem vagyok rászokva, és sokat sem szívok. Ha rákérdeznének, hogy szoktam-e, szerintem bevallanék valamennyit. A helyedben is ezt csinálnám, szerintem hasonló lehet a helyzetünk, az én szüleim sem dohányoznak.
Fourth: Szerintem a legalább jó cigit szívjon a gyerekem nem tipikus szülő hozzáállás. A tipikus szülői hozzáállás, mikor megpróbálnak tiltani tőle. A barátnőm anyja különben leb**szta a barátnőmet, hogy ha már cigizünk, akkor miért ilyen drága cigit szívunk (mellesleg a Lucky Strike-kal volt problémája! :D), miért nem olcsót.:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!