Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Titokba cigizik?

Titokba cigizik?

Figyelt kérdés
párom leszokott kb három hete a cigiről. nagyon sokat cigizett ezelőtt és mostmár ideje volt letennie.. az első hét nehéz volt de utána azért picit változott a helyzet. viszont votl egy házibuli és akkor vett egy doboz cigit hogy akkor egy kicsit rágyújtson pár szálra. azóta egész jól elvan még kérdeztem is hogy bírja cigi nélkül és azt monda hogy jól nem is hiányzik neki. erre rajtakaptam hogy cigizett este kint az udvaron. észrevett erre eldobta a cigit és úgy tett mintha pakolna. kérdőre vontam és csak röhögött hogy igen cigizik.. és mindnennap elszív pár szálat.. ami nem is lenne akkora gond hiszen nenéz leszokni akkor nem megy és kész, bár azért csalódott vagyok. de hogy ennyire nem őszinte? hogy dugban cigizik, hazudik.. mit tegyek most vele? eléggé összevesztünk mert utálom ha hazudnak és ő meg kiakadt hogy nem kellene ennyire nagy ügyet csinálni ebből az egészből.. amúgy is vannak közöttünk gondok de ez rátesz még egy lapáttal.. mit csináljak most vele?
2014. febr. 12. 07:19
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
Kényeztesd őt szexuálisan. Tégy meg neki mindent. Légy hozzá nagyon kedves.
2014. febr. 12. 07:25
 2/6 anonim válasza:
100%
lehet azé nem akarta el mondani me tudta hogy ki akadnál és nem akart vitázni
2014. febr. 12. 07:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Elképzelhetőnek tartom,hogy azért titkolta,mert ne akart még egy okot arra,hogy veszekedjetek.
2014. febr. 12. 08:25
 4/6 anonim válasza:
81%
Nem akart emiatt vitázni, viszont jogosan tetted, hogy kérdőre vontad. Ülj le vele, mond el neki, hogy tudod hogy nehéz letenni, de ne hazudjon neked. Mondja el hogy cigizik, mert azért nem haragszol annyira mint a hazugságért.
2014. febr. 13. 16:46
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Emiatt ne haragudj rá, ő zugdohányos.
2014. febr. 14. 10:34
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

1 szál cigitől is vissza lehet szokni.

Nekem nem úgy tűnik, hogy a párod le akar szokni. Esetleg megpróbálta a kedvedért de nem sikerült és nem akart megbántani. Beszéljétek meg és próbáljatok már kompromisszumot találni. Pl lakásban nem lehet, vagy fix összeget szívhat, stb.

2014. febr. 18. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!