A megismerkedésünkkor is szívta de akkor nem érdekelt. Most, hogy már együtt élünk zavar, mert hiába tölti nagyon sokba kerül havonta. Mit tehetnék?
2013. nov. 12. 21:39
1/9 anonim válasza:
Most lehet megharagszol, és leszavazol, de azt mondd neki, hogy ,,vagy a cigi vagy én"! Bocsi nem kívánom senkinek, de borzalmas ha melletted cigiznek, és mivel azon kívül, hogy drága, még téged jobban károsít, mint saját magát! :(
2013. nov. 12. 21:44
2/9 A kérdező kommentje:
Az, hogy cigizik nem zavar csak a pénz...
2013. nov. 12. 21:49
3/9 anonim válasza:
Miután már a megismerkedéskor is szívta, így tudtad, hogy egy dohányossal létesítesz kapcsolatot...
Én nem próbálkoznék meg a zsarolással... hasonló szituban vagyok... ha a párom ezzel zsarolna, lehet, a cigit választanám...
Pedig szeretem, de egy ilyen zsarolás után tuti nem érdekelne...
2013. nov. 12. 21:50
4/9 anonim válasza:
Kérd meg, hogy fogja vissza magát. Én is dohányzok és nagyon lecsökkentettem, így lényegesen kevesebbet költök cigire, kb olyan 30 ezerrel.
2013. nov. 12. 21:52
5/9 anonim válasza:
Majd akkor fog leszokni, ha megérett benne a dolog. Ha b*szogatod, akkor a cigit fogja választani, tőled meg herótot kap.
2013. nov. 12. 21:53
6/9 A kérdező kommentje:
Volt amikor én töltöttem a cigit, egy csomagból négy dobozzal de azt mondta ne csináljam mert gyenge.
2013. nov. 12. 21:55
7/9 anonim válasza:
Nem kell büdös bagóssal összejönni. Látod, beírt ide néhány, és (nem tudom mióta vagytok együtt) bármelyik képes lenne eldobni egy évekig/évtizedekig tartó kapcsolatot azért a sza_ért...
Inkább dobd ki te ha ennyire zavar, nehogy már még ő alázzon meg téged, meg gázoljon beléd.
Nyilván lepontoztok, mert ezt a témát bagósok nézik nagyrészt, de akkor is primitív, harmatgyenge jellemre utal ez az egész.
Gondolj bele, ha most ezt nem képes felfogni, megérteni, az élet más területein is mekkora tunyacsáp, satnya alak lesz ha együtt maradtok.
2013. nov. 13. 08:53
8/9 anonim válasza:
Senki sem fog leszokni más kedvéért. Én is szívtam, nem is keveset. Igaz, akkor még jóval olcsóbb volt: 4.50-ről indult, de lassan felkúszott majdnem 20Ft-ig. Amikor eldöntöttem, hogy abbahagyom, csakis a saját belátásom szerint döntöttem így. Előtte sokan kértek, könyörögtek, zsaroltak, minden módszert megpróbáltak. Annál makacsabban ragaszkodtam hozzá. Attól tartok, a párod is így lesz.
2013. nov. 13. 22:48
9/9 anonim válasza:
7-es vagyok.
Végül is függ az időtartamtól is. Ha valaki erős dohányos, és eldob egy pár éves kapcsolatot, oké. Nem értek vele egyet, de tegyük fel rendben vagy így.
De ha valaki egy évtizedek óta tartó kapcsolatban elkezd dohányozni, pár év múlva megelégeli a párja, és inkább bontja a kapcsolatot, házasságot, mint hogy elhatározza magát, na az elég gáz...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!