Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket zavar ha a kiszemeltetek cigizik?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel legutóbbi buliból kézen fogva kísértem haza meg sokat beszélünk azóta is... na és én rendszeresen dohányzom ő pedig csak buliban 1-2 szálat múltkor is tőlem kért egész este 1 et.. Szóval zavar titeket hogy ha cigizik a pasitok?2013. okt. 20. 18:49
1/14 A kérdező kommentje:
18/F
2013. okt. 20. 18:50
4/14 Pain for Pleasure válasza:
Igen, annyira, hogy dohányzó férfinak esélyt sem adok.
7/14 A kérdező kommentje:
a cigi szag miatt?
2013. okt. 20. 18:53
8/14 anonim válasza:
ha ő partycigis akkor nem hiszem,hogy zavarja.Személy szerint engem kicsit zavarna de ez önmagában nem lenne kizáró ok.
9/14 anonim válasza:
Én nem cigiztem soha, ki sem próbáltam, igaz olyan pasim sem volt még aki cigizne.
De így azt mondom hogy szerintem nem zavarna, aztán ki tudja. De sztem nem zavarna.
10/14 anonim válasza:
zavarna, de semmiképp nem kizáró ok. maximum jó kifogás.
viszont ha alkalmanként ő is cigizik, akkor nem hiszem hogy zavarná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!