Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem zavar, hogy megcsal-e vagy sem a párom akkor nem is szeretem igazán?
Nekem egy ilyen nő kéne :D
Ilyen ostoba, mint te kérdező.. azt etetnék meg vele amit akarok.. közben meg kihasználnám.. miért ? Mert aki hülye, az megérdemli. :D
3. Szerintem a kérdező úgy érti a dolgot, hogy nem stresszelné magát, és vágna eret, ha a párja megcsalná, hanem lelépne, gond nélkül. Ez nem azt jelenti, hogy akármit megtehet a párja vele, mert ő elnézi. Nem így van, kedves Kérdező?
Én is hasonlóan vagyok ezzel, de én szeretem a párom, mindennél jobban. Viszont ha ahhoz folyamodna, hogy megcsal,az ellen én már nincs mit tegyek, és attól majd nem lenne jobb, ha kiborulnék és kifordulnék magamból, hanem ha ő ezt tenné, szépen kiadnám az útját, és úgymond nem 'alázkodnék' meg előtte. Ez szerintem is valami ön-védés akar lenni, ami egyáltalán nem azt jelenti, hogy nem szereted a párod.
4-es, szerintem a kérdező nem igazán erre gondolt...
A "Vagy az értékrendem változik, hogy megengedő vagyok lettem??" mondat kicsit másra utal. :) Bár lehet, hogy tévedek.
Úgy van ahogy a 4-es írja, csak rosszul fejeztem ki magam. Bár lehet, hogy bizonyos helyzetben megbocsátanám a megcsalást. De mindent nem néznék el neki!
3-as te meg szimplán idióta vagy Neked még én sem nézném el a félrekefélést!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!