Ugye csak ezen a weboldalon"nyápicok"a mai magyar fiatalok?
Időnként-ha éppen ráérek előszeretettel olvasgatom-nézegetem ezt a weboldalt(sok érdekes téma-kérdés...válasz)és egy idő óta feltünt hogy...
A"dohányzás"témakörnél pontosan azokat a márkákat szídják és mocskolják amik a mai LEGÁLIS piacon a legjobbak!
Ennyire"elsatnyultak"a mai fiatalok hogy nem bírják az erőset-az igazit???
Mire gondolok konkrétan?
A mai LEGÁLIS cigaretta nemcsak hogy borzalmasan drága(mostmár az eddigi legolcsóbb Golden Gate is 920 Ft)de"vizezett"is!!!
"Vizezett"...
Ha felbontod a dobozt és beleszagolsz"minden"szagot érzel csak dohányt nem!
Valami meghatározhatatlan"ragasztó"jellegű...mint valami vegyszer.
Ráadásul olyan gyorsan ég hogy 4-5 szívás és kész...!
Tehát ellopták az ízt és gyorsítót tettek bele...
Ma aki LEGÁLISAN"cigizik"az Szivarkát szív!
Miért?
A legkevésbé drága...
Fecske 420 Ft
Sláger 450 Ft
Miért jó?
VALÓDI DOHÁNY ÍZE VAN...LASSAN ÉG...KEMÉNY-FÉRFIAS.
Az igazi férfiak akik LEGÁLISAN veszik a bagót azok ma Szivarkát(Fecske, Sláger)szívnak és nem azokat a vackokat amiket fent lefestettem.
Ugyanakkor...
Ezek a mai fiatalok(ITT)pontosan az ellenkezőjét hangoztatják(ITT).
Szerintük a Sláger sz*r és a méregdrága"dezodoros"cigik a jók...
Szegények...
Nagyapám aki IGAZI bagós volt és nem létezne szivarka ma nem tudna LEGÁLISAN cigit venni mert a szivarkákon kívül minden cigi gyenge.
Elnézést hogy picit sokat írtam de felvagyok háborodva hogy egyesek a MŰcigit éltetik és azt a keveset ami a mai LEGÁLIS piacon még jó szídják.
Nyápicok a mai fiatalok?
Azok.
"Ma sokan divatból elszívnak hétvégenként 2-3 szál cigit, ennek tényleg nincs értelme."
Erröl szólt a"kosaras naplója"csak nem a cigi hanem a drog esetében. Ezek a"divatcigizők"azok akik katonának sem lennének jók.
Ez is egy"gyöngyszem"...
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__dohanyzas__4583524-f..
Kis legénykék nem bírják az IGAZI bagót és lehordják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!