Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ugye csak ezen a weboldalon"ny...

Ugye csak ezen a weboldalon"nyápicok"a mai magyar fiatalok?

Figyelt kérdés

Időnként-ha éppen ráérek előszeretettel olvasgatom-nézegetem ezt a weboldalt(sok érdekes téma-kérdés...válasz)és egy idő óta feltünt hogy...

A"dohányzás"témakörnél pontosan azokat a márkákat szídják és mocskolják amik a mai LEGÁLIS piacon a legjobbak!

Ennyire"elsatnyultak"a mai fiatalok hogy nem bírják az erőset-az igazit???

Mire gondolok konkrétan?

A mai LEGÁLIS cigaretta nemcsak hogy borzalmasan drága(mostmár az eddigi legolcsóbb Golden Gate is 920 Ft)de"vizezett"is!!!

"Vizezett"...

Ha felbontod a dobozt és beleszagolsz"minden"szagot érzel csak dohányt nem!

Valami meghatározhatatlan"ragasztó"jellegű...mint valami vegyszer.

Ráadásul olyan gyorsan ég hogy 4-5 szívás és kész...!

Tehát ellopták az ízt és gyorsítót tettek bele...

Ma aki LEGÁLISAN"cigizik"az Szivarkát szív!

Miért?

A legkevésbé drága...

Fecske 420 Ft

Sláger 450 Ft

Miért jó?

VALÓDI DOHÁNY ÍZE VAN...LASSAN ÉG...KEMÉNY-FÉRFIAS.

Az igazi férfiak akik LEGÁLISAN veszik a bagót azok ma Szivarkát(Fecske, Sláger)szívnak és nem azokat a vackokat amiket fent lefestettem.

Ugyanakkor...

Ezek a mai fiatalok(ITT)pontosan az ellenkezőjét hangoztatják(ITT).

Szerintük a Sláger sz*r és a méregdrága"dezodoros"cigik a jók...

Szegények...

Nagyapám aki IGAZI bagós volt és nem létezne szivarka ma nem tudna LEGÁLISAN cigit venni mert a szivarkákon kívül minden cigi gyenge.

Elnézést hogy picit sokat írtam de felvagyok háborodva hogy egyesek a MŰcigit éltetik és azt a keveset ami a mai LEGÁLIS piacon még jó szídják.

Nyápicok a mai fiatalok?

Azok.

2014. febr. 26. 15:03
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsian várjuk Marlboro man válaszát!
2014. febr. 26. 23:04
 12/33 A kérdező kommentje:

"Pláne annak fényében röhej amit írsz, hogy mennyire káros a dohányzás."

Ez nem igaz.

Régen ezerszer keményebb volt a cigaretta hiszen valódi dohányt tettek bele ami lassan(normálisan)égett ráadásul füstszűrő sem volt a"végén"...és a kátrány nikotin szénmonoxid"értékek"jóval magasabbak voltak mint ma. ÉS ÉRDEKES HOGY MÉGSEM VOLT RÓLA SZÓ HOGY MENNYIRE KÁROS A CIGARETTA! Hozzátartozott a mindennapi élethez. Ezt bővebben nem ragozom hiszen aki élt akkor az tudja aki nem kérdezzen meg idősebb rokonokat(stb.)és ott vannak a régi filmek. A cigaretta a mindennapi élet része volt. Ma? Ma erősen"lebutított...vizezett"a cigaretta. És mégis azt szajkózzák hogy káros. ELLENTMONDÁS. Dehát sokaknak megéri hogy szídja a cigit...üzlet és pénz. A mai LEGÁLIS cigi egy egészséges szervezett számára nem káros mert már annyira levan gyengítve hogy...nagyon.

A szivarkát"felesben"kell szívni. Mármint a 100-as változatot. Szívás előtt ketté kell"tépni"vagy félig elszívni és úgy"eltépni". Akkor és csak akkor"üt". Mármint a 100-as. A normál változattal nincs ilyen művelet.

És igen...a férfiasság EGYIK próbája hogy milyen erős-mennyire igazi dohányt szívsz!

És még egy. Tessék számolni...

Heti három Golden Gate(darabja 920 Ft)-2760 Ft.

Miután átváltottam a heti négy szivarkára(darabja 450 Ft)-Sláger szivarkát szívok jelenleg...az kérem 1800 Ft.

Ezer forinttal olcsóbb...több...és igazi dohány!!!!!

KI A BOLOND AKI MARAD A"vizezett"(drága)CIGINÉL?!

2014. febr. 27. 10:53
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

A hetes vagyok. Akármilyen meglepő a dohányzás igenis káros. Nem hiába egy kórtörténet felvétele során rákérdezünk, nem hiába alakul ki az obstruktív bronchitis a dohányosok 100%-ánál.

A régi idők amikről írsz az pár dologban hibás:

a, a "régi időkben" nem volt ilyen magas az átlagéletkor , hogy ennyire kijöjjön a káros hatása

b, régen és mostis vannak olyanok akiknek a szervezete ellenállóbb a dohányzás káros hatásaival szemben , ez az oka , hogy találkozunk olyan bizonyos öreg masszív dohányosokkal, de ez csak egy csekély százalék. Ugyebár olyanokkal nem találkozol akik 50 évesen meghaltak a dohányzás miatt mert ők rég a temetőben vannak.

Régebben tényleg egy szimbólum volt , de nem minden ami régi az jó is, főleg egészség szempontjából.

Nagyon tévedsz ha az gondolod , hogy a dohányzás-elleni kampányban van a pénz.

Éppen fordítva: a cigiben hatalmas összegek vannak.

Mint már leírtam, hülyeség ez a férfiasság-cigizés hipotézis annyira abszurd, hogy még válaszolni se lehet rá.

Köszönöm a matematika levezetést, boldogabb lettem tőle

2014. febr. 27. 11:21
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
A szög baz+, a szög bonyolultabb nálad.
2014. febr. 27. 12:10
 15/33 A kérdező kommentje:

Hetes(13-as)nem győztél meg de ettöl ugyanúgy ne legyél bosszús mint ahogy én sem vagyok az hogy én sem győztelek meg.

Meggyőződésem hogy nekem van igazam abból kiindulva hogy...minden ami új az rosszabb mint a régi.

Amikor pl."bemondják"egy weblapnál(miután a jól megszokott felépítést megváltoztatják)hogy mostantól még egyszerűbb és még gyorsabb lesz a"kezelhetőség"biztosak lehetünk benne hogy a valóságban ez azt jelenti hogy még lassabb lesz és főleg még bonyolultabb.

De ez nem tartozik ide...:-)

A lényeg hogy a mai LEGÁLIS cigik"lebutítottak...vizezettek"ugyanakkor ezt a"buta...vizezett"cigit úgy állítják be"odafönt"hogy..."hej micsoda egy káros dolog!". Aztán van aki ezt el hiszi-megeszi...

A régi cigiknél 20-30(35!)mg-os értékek voltak mégsem volt semmi...

Tudod egy"nemecsekernő"ne cigizzen...

Ma LEGÁLISAN az"olcsó"(415...420...450 Ft-os)szivarkák azok amik a leginkább hasonlítanak(azok sem egy az egyben!!!)a régi-IGAZI cigarettákhoz.

Míg a többi LEGÁLIS bagó?

A nyápic-milliomoscsemetéknek(mai fiataloknak)való...tisztelet a kivételnek mert a szakmunkásképzőben sem LuckyStrike-ot szívnak...

Emlékszik valaki a"kosaras naplójára"?

Leo Di Caprio...

A film végén"lefestette"a drogosokat. Én persze sosem drogoztam(nem erröl van szó!)de a lényeg...ő is"bemutatta"a milliomoscsemetéket mint a"drogosok"első csoportját.

Nahát ők szívják a"lebutított...vizezett"DRÁGA-LEGÁLIS cigit.

Ennyi.

2014. febr. 27. 14:03
 16/33 A kérdező kommentje:

2..8...11...14-ugyanaz a pali.

Ki is?

Az"írásai"alapján holmi milliomoscsemete aki tömegével fordul meg(és teszi-veszi magát)hétvégén a diszkóban. Aztán persze van köztük olyan is akinek a"végállomás"az árok-miután bedrogozva fejreállt...

2014. febr. 27. 14:06
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Butaságod méltán bizonyítja, hogy mekkora bakot lőttél. Remélem te sem gondolod komolyan az ömlengésed a cigiről meg arról hogy régen minden jobb volt. Bocs, ha megsértettelek, de az ilyen szélsőséges véleményektől elsötétül a szemem előtt a monitor. Én elhiszem, hogy te egy ötven éves ex-gyári munkás vagy, aki egy falusi kocsmában osztja az retrót, de nem kéne minden hülyeséget kiírni. :)
2014. febr. 27. 14:19
 18/33 A kérdező kommentje:

Nem sértettél meg-ellenben ahogy nézem én téged nagyon is...ugyanakkor amiket leírtam azok tények. És nem tudom tudod-e hogy volt egy ember...régen. Sok szobra volt...régen(bár vannak országok ahol ma is). Nahát ő mondta hogy:"a tények makacs dolgok-a tényekkel nem lehet vitatkozni".

Te sem tudsz vitatkozni csak és kizárólag jópofáskodni.

2014. febr. 27. 14:25
 19/33 anonim ***** válasza:
90%
Ember te beteg vagy ...
2014. febr. 27. 15:14
 20/33 A kérdező kommentje:

19.

Atyaúristen...

Amikor valaki nem tud reagálni, érvelni, nincs álláspontja akkor egyet tud írni...a másik beteg.

Oké.

Beteg vagyok.

Még valami?

Mert ez hogy leírtad hogy beteg vagyok ez semmi.

2014. febr. 27. 15:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!