Ugye csak ezen a weboldalon"nyápicok"a mai magyar fiatalok?
Időnként-ha éppen ráérek előszeretettel olvasgatom-nézegetem ezt a weboldalt(sok érdekes téma-kérdés...válasz)és egy idő óta feltünt hogy...
A"dohányzás"témakörnél pontosan azokat a márkákat szídják és mocskolják amik a mai LEGÁLIS piacon a legjobbak!
Ennyire"elsatnyultak"a mai fiatalok hogy nem bírják az erőset-az igazit???
Mire gondolok konkrétan?
A mai LEGÁLIS cigaretta nemcsak hogy borzalmasan drága(mostmár az eddigi legolcsóbb Golden Gate is 920 Ft)de"vizezett"is!!!
"Vizezett"...
Ha felbontod a dobozt és beleszagolsz"minden"szagot érzel csak dohányt nem!
Valami meghatározhatatlan"ragasztó"jellegű...mint valami vegyszer.
Ráadásul olyan gyorsan ég hogy 4-5 szívás és kész...!
Tehát ellopták az ízt és gyorsítót tettek bele...
Ma aki LEGÁLISAN"cigizik"az Szivarkát szív!
Miért?
A legkevésbé drága...
Fecske 420 Ft
Sláger 450 Ft
Miért jó?
VALÓDI DOHÁNY ÍZE VAN...LASSAN ÉG...KEMÉNY-FÉRFIAS.
Az igazi férfiak akik LEGÁLISAN veszik a bagót azok ma Szivarkát(Fecske, Sláger)szívnak és nem azokat a vackokat amiket fent lefestettem.
Ugyanakkor...
Ezek a mai fiatalok(ITT)pontosan az ellenkezőjét hangoztatják(ITT).
Szerintük a Sláger sz*r és a méregdrága"dezodoros"cigik a jók...
Szegények...
Nagyapám aki IGAZI bagós volt és nem létezne szivarka ma nem tudna LEGÁLISAN cigit venni mert a szivarkákon kívül minden cigi gyenge.
Elnézést hogy picit sokat írtam de felvagyok háborodva hogy egyesek a MŰcigit éltetik és azt a keveset ami a mai LEGÁLIS piacon még jó szídják.
Nyápicok a mai fiatalok?
Azok.
Soha nem cigiztem egy óvodai próbatétel kivételével, de van annyira rálátásom hogy a dizájner cuccok minden kategóriában drágák, lehet inni erős kommerszet is olcsóbban, hiába ott vannak a tízezres tömény rövid italok is.
Az a baj hogy ezek a cigik mint a munkás, sláger stb, nagyon intenzív füsttel égnek és az ereje miatt gondolom károsabb is mint a gyárilag gyengített cigik.
Én, a kérdező?
Amennyiben igen akkor ez a két odaköpött szó részedröl semmi"barátom". Indokolt meg, hogy miért gondolod amit(én is megtettem)de persze ha már a mélyebb mondanivaló kifejtése nehezen megy és csak két szó odaköpése hogy hülye vagyok...jó-elfogadom"barátom".
Ettöl még a véleményem áll.
A mai LEGÁLIS cigik sz*rok és LEGÁLISAN ma kizárólag a Szivarkák(Fecske, Hungária, Sláger)azok amik az IGAZI-régi dohányra emlékeztetnek. Fentebb megindokoltam.
Aki pedig ennek az ellenkezőjét állítja(mármint hogy a szivarka sz*r és stb...stb...)az...jó hogy manapság nem kötelező a katonai szolgálat igaz-e"barátom"?
Nehezedre esne...
Íme egy"gyöngyszem"-pláne a válaszok...
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__dohanyzas__1980071-a..
Ha ezeknek kéne az országot megvédeni-ha rájuk lennénk utalva mint katonákra...
Istenem...
NYÁPICOK A MAI FIATALOK.
De valahogy úgy érzem-ebben bízok hogy csak itt ezen az oldalon!!!!!
Akinek elege van a LEGÁLISAN kapható"vizezett"cigikböl annak jó szívvel ajánlom a Sláger szivarkát.
Aki azt szívja FÉRFI.
Természetesen ott van még a Fecske, a Hungária...az illegális piacot hagyjuk.
De aki a Slágert szívja DOHÁNYT szív ami lassan ég...olcsó...stb...stb.
Régen srác koromban az volt a férfi aki cigizett. És minél keményebb cigiket.
Ma?
Ma is az aki cigizik(az a férfi)de..."vizezett"bagót???!!!
Mindegy.
Kiírtam magamból a"mérget".
Még egy mondat.
Fecskével kezdtem(még Jani bácsi idejében)aztán...Ronson...Helikon...Barna Szofi...Pannónia...Golden Gate("piros")-tavaly előtt jöttem rá hogy"vizezett"a LEGÁLIS bagó.
Ma-LEGÁLISAN Szivarkát"fogasztok":Fecskével kezdtem(emlékek)aztán egy kis Hungária és már jó ideje Sláger.
Csak ajánlani tudom annak aki FÉRFI!
Hát van egy világnézeted, dohányzásügyileg az biztos!
Abban egyetértek, hogy a fiataloknak nincs kinevelve az ízlésük. Nyilván dohányzásban sem, de másban sem és igen, nyápicok (vagy keménykedők, de belül puhák).
De ez az előző generáció, a szülők hibája (plusz a világé, a reklámoké..)
A szivarka szar, ez tény. Nem nevezném cigiznek, inkább valami átmenet a szivar és a cigi között: büdösebb, rosszabb ízű, kapar is a torkom utána és úgy kell szívni hogy a homlokban behorpad. Régebben venni akartam cigit egy kis kocsmába és a szokásos sima piros enter helyett megvettem a 100's entert, csodálkoztam miért ilyen olcsó aztán rájöttem hogy ezt a szart sózták rám.
A felét odaadtam a majd' 70 éves nagyapámnak de ő is ezen a véleményen volt, biztos nyápic az öreg.
Ahogy írták, nagy baromság a cigi erősségében mérni a férfiasságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!